• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

2.Albüm ve Genel Değerlendirme

Başlatan Raptor, 26 Temmuz, 2006, 23:32:39 ÖS

« önceki - sonraki »

Raptor

Öncelikle selamlar, yeni albüm için sizleri beklettiğimin farkındayım. 10TEZ den sonra albüm çıkarmayalı bir hayli zaman oldu , kimine göre pisayada fazla görünmüyodum ama sürekli raple içiçe olduğumu bilmenizi isterim.

Bildiğiniz gibi önceden çok aktif bir sitemiz vardı ( Orontez.com ). Site kapandıktan sonra uzun bir süre sizlerden ayrı kaldık , Problemler vs vs. derken bugüne geldik ve ben tekrardan buradayım. Bu zaman zarfında mp3 çalarında dönüp dolaştırıp yaptığımız şarkıları dinleyen , sürekli bizden çıkacak yeni çalışmaları bekleyen , çevresindeki insanlara bizleri dinletip Rapin bir nebzede olsa yayılmasını sağlayan , bizim için tartışmalara giren , kendisini bizdenmiş gibi gören herkese ve tüm dinleyicilere teşekkür etmek istiyorum. Orontez ve Raptor Underground'da bir yerlere geldiyse onlar sayesinde geldi. Onlara minnettarım.

Yeni albüme gelince ; albüm tam bitti derken hep yeni bir parça ortaya çıktı. Albümdeki feat.lerinde henüz tam hazır olmaması nedeniyle bugüne kadar geldik. Bazıları "altı üstü bir underground albüm, ne gerek var bu kadar şeye" dese de ben onlara hiç bir şekilde katılmıyorum. Benim gözümde albümün Underground veya Bandrollü olması pekte önemli değil. Aksine Underground albüm daha değerlidir. Herşeyiyle siz uğraşırsınız, siz emek verirsiniz, sadece kafanızdakini yansıtırsınız, en önemlisi zorla birşeylere tabi tutulmazsınız. Underground belkide bu yüzden bu kadar değerli benim için. Ha evet yapabilirdim 3-4 albüm , ki bu albümler kötüde olmazdı. Hatta rap yapan bir çok kişinin albümünden daha iyi olurdu. Ama ben, Raptor'un yapabileceklerini bildiğim için bekliyorum.
Zaten Türkiye'deki Rap'i resmen bi çöplüğe benzetmeye başladım. ( İçler acısı ama gerçek ). Bir şey alınıyor , deneniyor ve bir işe yaramadığı için atılıyor. O kadar nadirki alınıpta saklanılan şeyler. O yüzden herkes 3 düşünüp 1 adım atmalı. Şu andaki durum : düşünülmeden atılan adımlardan kaynaklanıyor.

Herkese saygılar.

Raptor.
Raptor / 2010

cHeCkMaTe^

Eywallah Dostum Her Zaman Buradayız Her Zaman Arkandayız Her Zamanda Koruyucunuz, Yeni Albümde Tam Bitti Derken Yeni Bir Parça Daha Eklemek Bence İyi Bişey Bide Güzel Olmuşlarsa Allah Derim Evet Dediğin Gibi Her Önüne Gelen Kendini Rapper Zannediyor Diss Atan Atana Sanki O Kadar Kolay Eğer Düşüncelerin Gerçekten Bunlarsa Tebrik Ederim Seni Burak Bir Kere Daha Undergroun'u Sayende Biraz Daha Sevmeye Başladım Görüşüne Katılıyorum Yani Neyse Hayırlısı Diyelim ;)
aNTaKya uNDeRGrouND

emel

Daha yeni görmüşüm  :-[ Underground'da olunca da biz varız Overground'da olunca da ilerde çok daha iyi yerlere geleceğini umuyoruz Burak abi Herşeyin hayırlısı

j_c_k

Walla ßenim memleketten ßile hayranların var aßi :) sana ßi ara sölemiştim hatta.. inanmıyordu benim yanımda olduguna.. neyse sen ßöye dewam et ßiz her zmn arkandayız... gelecekte işallah opet reklamlarında ßoy gösteririSin aßiCim ;D ßæK Cem yLmz'a ßi opet dedi ortalık yıkıLdı..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

nuwanda

Ben altyapıları dinledim gayet sağlam bir album geliyor :) Çok değişik ve gerçekten taş gibi altyapılarla

cHeCkMaTe^

aNTaKya uNDeRGrouND

Tansal

katılmamak elde deil..

2006-07-26 09:21:43

SoNeR

Raptor Kesinlikle haklı .... Burak abi sana katılıyorum türkyede rapi çöplük ettiler ben bi kaç tane dinledim bi kaç yerde vasattan bile beter kalite gitti maalesef ne yapalım.Onlarda rap söyleriz diye geçinsinler kendi dünyalarında 88 Gözle yeni albümü bekliyoruz haberin olsun :D sana kolay gelsin Saygılar.... SoNeR

2006-07-26 18:04:11

kesh

ala allah be.:D sağlam yorum....aynen katılıyorum

2006-07-29 06:37:28

Anteke_31

kardeşim 4gözle beklioruz.

2006-07-31 10:25:49

arda-x

kesinlikle katiliyorum..raptor guzel sarkilar yapmaya devam ettikçe dinleyenleri de çoğalacak...6 ay öncesine kadar bende tanimiyordum ama şimdi kendimi tam bi orontezan sayiyorum...insallah bandrollu albumunu almakda nasip olur ...

LasT_SoLd!éR

SoNeR YoRuMuNu YaPaN BaNa TaNıDıK GeLiYoR HaTTa AyNaYa BaKTıĞıMDa GöRüYoRuM :)

Ben yapmıştım o yorumu ama gerçekende benim görüşüm bu .....Saygılar SoNeR