• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Yeşeren Umudum Klip izleyin :D

Başlatan Admin, 12 Mart, 2007, 21:08:10 ÖS

« önceki - sonraki »

Admin

Ben Raptor,

Öncelikle söylemek istediklerimi iyi dinleyin, burası çoluk çocuğun atıp tutma, oyun mekanı değil, bu forumda kimse kimseyi kandırmasın..

Video'yu yapan arkadaşların kendi içinde çeliştiklerini görüyorum.
1 ) Patenti olmayan her şarkıyı kullanırım diyor. Açıklamalarına göre senin söylemen gereken asıl şey ne biliyomusun;
Patenti olmayan her şarkıyla dalga geçebilirim. Parçayı beğenipte yaptığınız açıkça ortada, bunu inkar ederek ne kendizi nede başkalarını kandırabilirsiniz.
Rap yapan çoğu Mc'nin hali ortada, çoğuda acınacak durumda, çoğuda 5 PARA etmez ama ben bunlara rağmen kimseyi kendimden üstün görmüyorum, şundan iyi rap yaparım bundan iyi rap yaparım gibisinden açıklamalarda bulunmak yanlış bişeydir. Çünkü olgun insan nerede ne şekilde davranacağını bilmelidir ve Rap piyasasındada bize böyle insanlar lazım. İZMİRDE birçok dostum, arkadaşım ve kardeşim var. Benim onlarada duyduğum saygının yanısıra onlarında bize karşı saygıları var. Bu olayı İZMİR & ANTAKYA kavgasına dönüştürmesin kimse.

2 ) "bende seni insan sanmıştım ama o videoyu bu dakkadan sonra kaldırıyorum sırf çok sevdiğim ve seninde kişiliğinin insan gibi olduğundan emin olduğum için yapmıştım + youtube sitesinde zaten sana teşekkür ediyorum"

RAPTOR sana ne yaptıda RAPTOR hakkında düşüncelerin değişiverdi? Raptor sana kızdımı yada Raptor tarafından aşağılandınmı. Herneyse.. yukarıda bişeyler söylemişsin. Ondan sonrada kıvırıvermişsin ;
"ne kadar yırtınırsan yırtın bi yerlere gelemezsin sen zaten"

Şunuda bilki nereye gelip gelemeyeceğimi senden daha iyi biliyorum.

3 ) "RAPTOR sana sesleniyorum.. arkadaşım eğlenmek için yapmış anladım. bende yeni öğrendim sayılır bunu.. bu kadar köüprmene ne gerek.."
Raptor'un köpürdüğü bi söz gösterirmisiniz bana :)
"arkadaşım eğlenmek için yapmış anladım"
Emin olki bende çok eğlenerek izledim ve bozuk olan moralim o video sayesinde biraz düzelmişti.

Sadece video'ya yapılan yorumlara kızdım, çünkü "sözleri çok güzel yazmışsınız KANKA" gibisinden yapılan yorumları "ARKADAŞLARINIZ" a yaptırmışsınız.

Herneyse, konu fazla uzamasın diye zaten kilitlendi.
SİZ RAPTOR'U DAHA ÖNCE NASIL TANIDIYSANIZ ÖYLE BİLMEYE DEVAM EDİN. RAPTOR BU KADAR BASİT ŞEYLERLE İNSANLARI KENDİNDEN NEFRET ETTİRECEK BİR KİŞİ DEĞİLDİR.

Herkes birşeyler yapsın bu müzik için, ama hakkıyla. Üretin, dinletin ve sevdirin. Başka şeylerle uğraşmayın. Dalga geçilecek şeyler varsada bu başka tür müziklerle olmalıdır.

Raptor.