• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

GAZİANTEP RAP e DOYACAK...!

Başlatan oki, 10 Ekim, 2007, 04:09:15 ÖÖ

« önceki - sonraki »

oki

GAZİANTEP KIŞA COK HIZLI BİR SEKİLDE GİRİYOR BU SENE İKİNCİSİ DÜZENLENECEK OLAN ANADOLU HİPHOP ŞÖLENİ (2) VE ARDINDA SAGOIPA KAJMER VE KOLERA KONSERİ AYNI SEKİLDE DEVAM EDECEK OLAN RAP SOUND PARTY GİBİ BÜYÜK PARTYLERLE GAZİANTEP RAPE DOYACAK BU PARTYLERDE BASTA İZMİRDEN CASH FLOW İSTANBULDAN GAZZE RAİ ADANADAN ORKUN_DİNAMİT VE İSKENDURUNDAN DENGE VE GAZİANTEP TAYFASI NIN KATILACAĞI COK RENKLİ BİR PARTY OLACAK BÜTÜN HERKES DAVETLİDİR:..
[IMG]http://img48.imageshack.us/img48/8576/anhsac5.th.jpg[/img]
Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

darkGİRL_17

ewt yhaa süper olur :)  bence bu partyler kaçmaz! bi aksilik olmazsa giderim :)
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

cEzA_rapPer_foX

Hmmm daha önce de duymuş görmüştüm maLeseFF yokus poKus :( :( :(   Qamze öss Öncesi kurTcukarlını döK :D :D oKİ sen de :D :D

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

Shexe

ya saten denge we sago warsa mükemmel ötesi olurrr yaaaaaaaaaa...nie wize öncesi yaparlar bu konserleri anlamıom yaaaaa:(
Nur im stillen vermisse ich dich kein babe..
wilkommen mein welt Schatz...wilkommen Gleichgewicht....

oki

denge tartısılmaz sago dinlemem ama dengeyi tartısmam tek nbasına lider:)
Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış