• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

bi okuyun la

Başlatan yakupokyay, 09 Mart, 2007, 14:22:26 ÖS

« önceki - sonraki »

yakupokyay

hoca ben yakup okyay antakyalıyım ankara da gazi ünide okuyorum benm sürekli haberleşebileceğim biri lazım ankara'dan olursa iyi olur şarkı yazıyorum o şarkıları osmaniye düziçi öğretmen lisesinden bi arkadaş söylüyor ama ben orontezin söylemesini istiyorum cevap yazarsanız sevinirim.ha bu arada o arkadaşımın sitesi www.ardiem.gen.ms bi bakın şarkılara

depar

Alıntı yapılan: yakupokyay - 09 Mart, 2007, 14:22:26 ÖS
hoca ben yakup okyay antakyalıyım ankara da gazi ünide okuyorum benm sürekli haberleşebileceğim biri lazım ankara'dan olursa iyi olur şarkı yazıyorum o şarkıları osmaniye düziçi öğretmen lisesinden bi arkadaş söylüyor ama ben orontezin söylemesini istiyorum cevap yazarsanız sevinirim.ha bu arada o arkadaşımın sitesi www.ardiem.gen.ms bi bakın şarkılara
şimdi rapte boyle bişey var arkadaşım kendi ozanlıgın yani yanlız kendi yazdıgını okuyabilirsin anlamına geliyor.şu senin arkadaşın olan ardiem bunu yaptıgı için o rap sıfatını taşıyamaz onun  popçudan bı farkı yok!!!

rap_4_peace

Alıntı yapılan: yakupokyay - 09 Mart, 2007, 14:22:26 ÖS
türkce rapde böle 1 şey olması sözkonusuı değil söz yazman güzel 1 şey ama başkasının okuması bence saçma eğer okuyacaksan sen oku o dediğin diğer müzik türlerine özgü 1 şey
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

MustafALEX

bence bu kadar yüklenmeyin arkadasa olabilir neden olmasın?

Admin

Konu yanlış yere açılmıştır.

rap_4_peace

Alıntı yapılan: MustafALEX - 09 Mart, 2007, 15:51:35 ÖS
bence bu kadar yüklenmeyin arkadasa olabilir neden olmasın?
ya 1şey dediğim yoq sadece bu tür şeyler rapde yapılmıyor diğer müzik türlerinde pop rock arabesk vs  ama yeniliğe herzaman açığız kültürümüzü kaybetmeden
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

cEzA_rapPer_foX

KEndi Lİyric bankanı Kuruyorsun iyimiş :D :D  Ses yoksa yetenek de yoksa sözleri harap etmesine gerek yok :D :D ver kim iyi okuyabiliyorsa bakarsın tutulur eii para da kaldirirsin :D :D  raptorap için bi hayrat yaptirirsin :D :D

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

İhbaR Hattı

Şİmdi böyLe diyen biR adam zaten Rapde yapmıyoduR  :D :D Dünya'dan habeRi yok^^