• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Türkçe Rap'i İlk Dinlediğinizde Neler Hissettiniz

Başlatan cHeCkMaTe^, 26 Temmuz, 2006, 21:03:29 ÖS

« önceki - sonraki »

cHeCkMaTe^

Arkadaşlar TürkÇe Rap'i İlk Dinlediğinizde Neler Hissettiniz Nasıl Bir Düşünce İçindeydiniz Genelde İlk Dinlediğimizde Bu Ne Ya Diyip Kaçıyoruz :) Neyse Yorumlarınızı Bekliyorum
aNTaKya uNDeRGrouND

raffine_01

ya böle nasıl diyim pislik sokak insanlarının yasadıgı seyler bencee

iLLeGaL

bn ilk rapstarı dinledim eglenceli güzel bişi zannettim
megersem duygusal  karamsal dahada güzel bişimişş

gece_yağmuru

başka bi konuya bu sorunun cvp niteliğinde yazmıştım ama sölim yine de : ) ben ilk dinlediğimde ağzım açık kalmıştım :D bu ne yaa fln demiştim :D rap dinlemezdim ztn.. ki ilk dinlememden baya bi süre sonra rap dinlemeye başladım :D baya etki yapmış ama :p tabi ben ilk ceza'yı dinlemiştim : ) şu anda da en sevdiğim rapçi ceza ve fuchs! yani raptordan sonra :p[yağa bak:D]   
İMAN Sende! KUVVET Sende! Engelleri Aşmalısın! İşte Batı, İşte Dünya! Yürümek yok... KOŞMALISIN!!!

j_c_k

ßen ilk Carteli dinLemiştim.. Eğlenceliydi.. ama Tam olarak RAP namına kendimi vererek dinlediğim ilk parça.. CEZA SAGOPA KAJMER .. neyim varki..  ßu şarkı harbiden dehşetti... zaten ondan sonrada Rap'ten başka dinlemez oldum.. zaten PoP'u dinlemezdim.. rap ßenim için yeni bir alandı.
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

brhmsrt19_07

benim de ilk dinlediğim kartel 1 numaraydı. ;D  hosuma gitmişti ama sagopa yokmu ?? beni rapa bağlayan şey o dur işte
ιкιмιzι αηℓαтαη вιяşєу

arz talep meselesi çektiğim bu rapin ceremesi al kalemi yaz bedava denemesi

AnTaLYa UNDERGROUND

GENÇ FENERLİYİZ

cEzA_rapPer_foX

İStanBul du tuhaFtı garipti heyecanliydi iŞte benm Tarzim ırzım Arzım :D coh qüzeldi 

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

Teori

İlk Rap Dinlediğimde İçim Kıpır Kıpır Oldu Anlatılması Çok Zor
No Exit...!!!

darkGİRL_17

bende ilk ceza dinlemiştim sanırım dedim 'aman tanrım bu ne?' falan! ama farkettim ki rap benim yaşam tarzım

RaP FOReVER!!!
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

oki

hiç unutmam cok güsel bir anısı vardır bende ilkokul 1.sınıfa giderken cartel yeni cıkmıstı o zaman lar bende yas büyük babamın askeri dinliyordu ilk o gün kulağıma müzik sesi geldi 95den 99 kadar
cartel dinleyerek gecti ömrüm hep aynı kaseti cevir basa koy dinle bu sekildeydi iyiki o gün carteli dinlemişim simdi ise cok mutluyum bana o carteli dinleten askeri bulsam elinden öpecem onun sayesine rapper oldum..
Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

yasamaru

ilk dinlediğimde hiç bişey anlamamıştım ilk dinlediğim parça sagopadan herif manyak

rapkick

ben ilk rap dinlediğimde zaten şaştım kaldım sonra daha fazla rap şarkı bulmaya çalıştım şimdi 300 ü geçen bir rap listem varordaki şarkıları tek tek dinliorumdinlerken aklıma yen i sözler gelio söylüyorum yazıyorum kaydediyorum rap beni bu duruma getirdi

mwt

o anki duygular bambaşkaydı bir heyecan vardı,elime geçen her türkçe rapi dinliyordum daha sonra kalitelileri ayırdık..ama o oldschool parçalarında ayrı bir tadı var bende..