• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Hayatında unutamayacagın kişi ve nedenleri ?

Başlatan MustafALEX, 08 Mart, 2007, 15:35:17 ÖS

« önceki - sonraki »

MustafALEX

mesela ben ustamı unutamam çünkü bir defasına kavga edecektim bana En büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR dedi.O günden sonra ne zaman kavga edecek olsam o laf ve ustam aklıma gelir. (konu biraz saçma olabilir idare edin  ;) ;D )

∂υ∂υ

17 auostos dprmini unutamıorm..nedeni önmli deil.. :q
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

slbr

burun ameliyatımı asla unutamam çünkü ölüodum az daha  :q

kör_bixici

okadar abartmasak bu burun amaliyatını bende oldum bir sorun yalamadım yani :) benim babamın bir sözü var bende bilmiyorum kendisi neredeen duydu rakı _bira iç ama sigara içme nden diye sordum rakıyı _birayı her zaman bulamasın ama sigarayı bulursun dedi bana göre güzel bir söz dimi

MustafALEX

Alıntı yapılan: kör_bixici - 12 Mart, 2007, 19:56:12 ÖS
okadar abartmasak bu burun amaliyatını bende oldum bir sorun yalamadım yani :) benim babamın bir sözü var bende bilmiyorum kendisi neredeen duydu rakı _bira iç ama sigara içme nden diye sordum rakıyı _birayı her zaman bulamasın ama sigarayı bulursun dedi bana göre güzel bir söz dimi
ortak tmm da hiçbirini içmesek daa ii degilmi sence ;)

∂υ∂υ

Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

kör_bixici

herkesin kişiligi kendine dimi içende var olsun içmeyende var olsun orası kenlere kalmış

sozer_undergrand

babamdan yedıgım dayakları
kucukken cok yaramazlık yapardım
GÖRSEMDE TANIMAM KOPTUM AŞKINDAN

kör_bixici

kardeşim

hep o dayak yer ben döverim çünkü ikiz oldugumuz için hiç kimse fark etmiyoda :D adam dio dün ben seni dövmedimmi ama alakası yok dövdügün kardeşimdi diyorum ve bende onu dövmeye başlıyorum :D :D buda benim hoşuma gidiyo :D :D :D

emel

Hayatımda unutamayacağım tek kişi babaannem, nedenini bilmiyorum ama O' na o kadar çok benziyorum ki  :'(

gamzoş

bebeimi çünkü o benim için çok değerli  ::) ::) :-*

darkGİRL_17

RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

Qbosh

bnde  17 ağustos depremini unutamam çnkü orda teyzem , kuzenim ve eniştemi kaybettim.. nur içnde yatsnlar

kralboy

11 eylul ıkız kulelerın cokusu....nedenı  usame bın ladın...=)

rapgam17

BARIŞ AKARSU seni hiç unutmayacağım
bu dünyadan çok erken ayrıldın
nur içinde yat

rap_4_peace

1 rahmetlik dedmi unutmayacağım beni ailemden tek seven adam olduğu için
2 rahmetlik arkadaşım muzzyi unutmayacağım ölünce ona iftira atıldığı için
3sewdiğin kız senizi unutmayacağım ikinci defa 1 kızın arkasından bu kadar ağladığım haketiğim sewgiyi wermediği için uğruna ilk ağladığım kızıda unutmayacağım nedeni aynı

duaarım 3üncü olmadan mutlu olabilmek
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara