• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

K-O__Tanıdığım Kadar

Başlatan ah real monsters!, 23 Kasım, 2006, 17:45:53 ÖS

« önceki - sonraki »

ah real monsters!

Tanıdığım Kadar

Nakarat:

Yol uzun bize kısa bir rotam yok yarının düne göre derdi bir çok bir çözüm var bir çözüm yok bir yanım aç bir yanım tok

Bu hayat oyuncağım ama biraz bozuk tamir edemedi ağladı bu çocuk ne yapmalı ki acaba var mı bir bilen neyse ki şu aralar bana var bir gülen yemini var gibi yerini paylaşan sorunu yok gibi benimle uğraşan ya da bir dost gibi yanıma yaklaşan ben durunca durup benimle koşan hele bir huyu var çok iyi rol yapar bir şeyi istemesin hemen surat asar bir bakmışım çocuk ve bir de kafadar anlatıyorum tanıdığım kadar

Nakarat:

Yol uzun bize kısa bir rotam yok yarının düne göre derdi bir çok bir çözüm var bir çözüm yok bir yanım aç bir yanım tok x2

Bir yolu yürüyoruz sonunu bilemem dileği tutuyoruz olur mu bilemem bilirsin ileriyi buradan göremem kimmiş bu onu da söylemem tam uyuyacakken sol elimde bir koku oturup biraz düşündüm nasıl atarım şoku çözülmedi bu soru karıştı biraz hesap geriye son bir şans hadi bir şarkı yaptım meyhanede ki deli gibi durmadı döndü dilimde bir iki melodi  bir çözüm var bir çözüm yok bir yanım aç bir yanım tok

Nakarat:

Yol uzun bize kısa bir rotam yok yarının düne göre derdi bir çok bir çözüm var bir çözüm yok bir yanım aç bir yanım tok

rapkick

süpersin bee k.o süper yaaaaaaaaaaaaaaaawwss