• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Knock Out - Banane Yaa :)

Başlatan emel, 11 Ağustos, 2007, 05:24:40 ÖÖ

« önceki - sonraki »

emel

Banane Yaa

Yo yo 1  2  3 K-O ne o gireyim artık

Karışığım bu aralar of ve gurura karşı yine yenik ve çözümü saklı kara delikte cümleler numunelik didik didik ayıklasam ya da susup konuşmasam yaramı içime saklasam çözüm nedir bir anlasam sıkıysa gel de kafanı dik ve hiç didinme kaldır at çıkışı biliyorum be dost fakat bu kez durum sakat araya girdi onca dağ ve sandılar ki kuru bir bağ bu kafama koydum anlayın ve teklemem salın bir ordu siz komik ve bense saf dilenebilse bir iki laf yaşanmış hiç bir boş kriz yüzüme vur yutar keriz birikir işte kelimemiz ve not tutar bir kalemimiz yine basit o davulu dizdim işte sıkıcı ritmimiz

İki üç

Hiç düzen yok sorun çok döner bu dünya herşey hep düş yeter çüş
Ne diyosuun
İstemiyoruum
Ya hayıır
Banane yaa

Uyku kokan o her satırda isyanın ta kendisi karışığım dedim ya gençler arsızım muzipçesi bana tanım gereksiz anlatımsa ters düşer be dost hadi bu kez de öyle olsun you win I lose sanki farkımız nedir hayat eşittir iki nefes kafeslesen ne çare aklı başka yerde anlamaz bu insanın içindedir e gerçi hiç birşeyde yoktu boş şüpheyle ben delirdim aklı ona yiyip bitirdim hem kızar hem affeder ve yarına benle yol çizer ki dününe onca set çekerken bu salakanen acaba der alın garım gururluyum bir yılda bir kere mutluyum kibirliyim sinirliyim ve çünkü öyle herşeyim

İki üç

Ne diyosuun
İstemiyoruum
Ya hayıır
Banane yaa

gamzoş

tşkler emel ellerine sağlık canım  çok güzel :)

rapkick