• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Knock Out feat. Jbx, Akıncı, Rasheed, Raptor - Düşteki Dünya

Başlatan emel, 11 Ağustos, 2007, 03:55:48 ÖÖ

« önceki - sonraki »

emel

Düşteki Dünya

Bir kıvılcım başlatır herşeyi geçti günler döner mi hiç geri andırır anlar geçmiş eskiyi çok mu gördün ha bir tutam sevgiyi elinden tutsam bastırır derdimi ayaklanır yüreğim duydu mu ezgiyi bu hayat anımsatır paslı demiri haykırsam ufuğa duyar mı biri beni isyan ettim her zulme bakmaz oldum her sövene koşmaz oldum her sevene gitmez oldum her gelene kanmaz oldum her övene çare oldum her derde onca yük binse de üstüme her seferinde şükrettim Rabbime

Hep biz çektik derdi zaman aleyhimize işlerdi sırtımızdan vuranlarsa dost bildiğimiz kişilerdi oysa ölümü düşünür demişti acıyı kötü insan çekerdi hep iyi insan ererdi elden üstün gene bir eldi sırtımıza giydik acıyı sayamadım artık kaçıncı sancı her tarafı kin ateşi sardı maske takmayan kaç insan vardı herkesin yaptığı yanına kardı bu nasıl bir işti genç yaşta saç rengim değişti hava karla karışık yağmurlu gözüm kanla karışık yaşlı yaşlı bir adam karşında yaslı aslı olmayan bir boşlukta aldığım her solukta kendimden korkar oldum suda yansıyan resimlerimi sordum suda yansıyan resimlerimi sordum

Haykırışlarım bir boşlukta başlangıç bir savaş bana içimde yardıma muhtaç bir güç var hala çırpınmakta doğdu güneş bir gün daha var aynı manzara aynı duvar düşteki dünya çok uzak bana soldu gülüm kaç sitem yatar

Yılların karanlığında doğan bir güneşti rap yok mu bir çıkış yolu hep bir isyan hep bir dert katilidir gün gecenin saat beşte ki tanık adalet ilahi zaten her davada ben sanık kalem yoldaşım olur isyanımdır rap güze hep yokuştur yollar bize çıkmayacak mı düze bir umut kıvılcım olur öyle parlar bir meşale kan dolu bu gözler ağlar böyle biter her dize bize çelme takanların hepsi bir gün kan kusar çıktı bir kez ok yayından sanmayın bu dil susar bitmeyen esaretin kefaleti ölüm mü emanet buruk bedende yoksa bu son günüm mü

Tek bir kalemde herşeyi silmek çok mu kolaydır sence be dost anlatılan ve de geçmişi yaşatan her bir anımda göz mü dolar hangi kalp dayanır yalnızlığa karamsar olmuş her umutla daha ne kadar sürecek bu hayat yoruldu bedenim kalmadı takat aynı dünyalardan ayrılıp ayrı dünyalara koşmak mecburi bak artık adımlarım arkamda çok şey kalacak bilmem her anımda annem kaç kere ardımdan ağlayacak ya da kaç kez yutkunup hıçkıracak elden ne gelir ki ancak

Gidiyorum artık buralardan ruhumsa hep koklayacaktır umutla kokan çiçekleri kulağımsa hep çınlayacaktır siz andıkça bugünleri son kez susarak son bir elveda son bir umutla sırtıma binmiş duygu yüklü anılarla

Haykırışlarım bir boşlukta başlangıç bir savaş bana içimde yardıma muhtaç bir güç var hala çırpınmakta doğdu güneş bir gün daha var aynı manzara aynı duvar düşteki dünya çok uzak bana soldu gülüm kaç sitem yatar

MustafALEX

Çok gsl bi parça özellikle Raptor'un bölümü cok hosuma gidio..saolll

rapkick

darkGİRL_17

ewt çok gzl saol..!
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

ekin_orontez

bazı bölümler yanlış arklar  ölümü düşünen deil o ünlü düşünür babajım daa bi sürü yanlış waar;)
k-o yerin altı amacı farklı;)!!!

emel

Otur sen yaz o zaman! Emek veriyok de mi Allah Allah... Babajım???