• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

En Çok Sewdiğiniz Rapper

Başlatan Teori, 18 Ağustos, 2007, 11:22:57 ÖÖ

« önceki - sonraki »

En Çok Kimi Sewiyosunuz

K.o
6 (54.5%)
Jbx
6 (54.5%)
Raseed
6 (54.5%)
Sansar
1 (9.1%)
Rapozof
2 (18.2%)
Giyotin
2 (18.2%)
Pit10
4 (36.4%)
Sehinsah
2 (18.2%)
Pusat
0 (0%)
Saian
0 (0%)
Patron
0 (0%)
Zahriyan
2 (18.2%)
Nikotin
2 (18.2%)

Toplam Oy Verenler: 11

Teori

Her Üyenin 6 Oy Kullanma Hakkı Vardır
Oylama Sonuclarına Baklım
No Exit...!!!

Teori

No Exit...!!!

MustafALEX

emel

Ben Knock Out, Jbx, Rasheed, Rapozof, Giyotin ve Zahriyan' a oy verdim. Diğerlerine oy vermememin sebebi aşağıda. Bir kişinin benimsememesinden de birşey olmaz, kimse birşey demesin yani o yüzden.

Sansar : Acapella konusunda kendisine çok güveniyor ama sözlerinin hep aynı olduğunu bilmiyor ki Yumruk hariç şarkıları için de aynı fikirdeyim.
Pit10 : Başarılı bir Mc' ydi ama Ebru Destan' dan sonra nedensiz olarak sevmemeye başladım.
Şehinşah : Sesini benimseyemiyorum.
Pusat : Dinlediğim söylenemez hem o kadar da aktif biri değil, sesini duysam da tanımam yani.
Saian : Son albümünün Introsu' nu dinlediğim anda sildim, yani sanırım son albümüydü. Kişiliğini benimseyemiyorum. Karachalı için de aynı fikirdeyim. Kendi offical sitelerinde yayınladıkları yazılar filan Medusa' dan bir farkları yok yani maalesef üzgünüm.. Başarılılar fakat ona birşey diyemem...
Patron : Flex konusunda çok başarılı bir Mc ama bence Kurşun daha sağlam. Isınamamamın nedeni açıkçası Alper' le filan olan Featuring' i.
Nikotin : Yok ki ortalarda...

Bunun için ben de Zahriyan' a vermek zorunda kaldım. Ama kabul edelim ki artık Rap' in televizyonlarda bu kadar yayılmasının nedeni Sagopa Kajmer, Ceza, Sefalet Records Mc' leri vs. vs.

cEzA_rapPer_foX

qerEksiz  mCler var cceza  sago fuat emre sahtiyan raptor ..... Lİste uzun  yeniden düzenLE dOStm

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

Teori

MustafALEX Kardesim Zaten Bu Site Raptorun Raptoru eklemenin Bi manası Yokki Onu Ekleseydik En Çok Oyu O ALIRDI
No Exit...!!!

Teori

No Exit...!!!

oki

Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

MustafALEX

Alıntı yapılan: Teori - 25 Ağustos, 2007, 14:05:37 ÖS
MustafALEX Kardesim Zaten Bu Site Raptorun Raptoru eklemenin Bi manası Yokki Onu Ekleseydik En Çok Oyu O ALIRDI
sen rahat ol kardeşim buradaki kimse yagcı fln deil siteye takılıo die kendini raptor'a oy vermek zorunda sanmaz.. ama yinede o kadar gereksiz adam varken raptor'u koymaman yanlıs..

Teori

MustafALEX Düsüncelerin Çok Yanlıs Sitede Benden Daha Eskisin Ama Ben bu Site Raptorun Olduğu İçin Ekleme Gereği Duymadım Yaptığım Ankette Oyların Hiç Bi Önemi Yoq Amacım sadece Üyelerin kimi Destekleği
No Exit...!!!

Teori

cEzA_rapPer_foX  Piyasa Adamları Ekleme gereği Duymadım Bidaha Anket Yaparsam Senin Üyeik Adını Eklerim :d
No Exit...!!!

MustafALEX

Alıntı yapılan: Teori - 28 Ağustos, 2007, 16:48:14 ÖS
MustafALEX Düsüncelerin Çok Yanlıs Sitede Benden Daha Eskisin Ama Ben bu Site Raptorun Olduğu İçin Ekleme Gereği Duymadım Yaptığım Ankette Oyların Hiç Bi Önemi Yoq Amacım sadece Üyelerin kimi Destekleği
üyelerin kimi desteklediği belli... ;) [bu arada düşüncelerim yanlıs mı dogrumu bırak ben karar veriyim.]

Teori

Bu Konuyu Daha Fazla Uzatmak İstiyorum Sen Kendine Göre Haklısın
No Exit...!!!

rapkick

darkGİRL_17

RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

cEzA_rapPer_foX

Alıntı yapılan: Teori - 28 Ağustos, 2007, 16:49:54 ÖS
cEzA_rapPer_foX  Piyasa Adamları Ekleme gereği Duymadım Bidaha Anket Yaparsam Senin Üyeik Adını Eklerim :d
TeOri  OrTamı qErmeye gERek yoH her yoruma bi cVP!! bırAK kişİseL qöRüŞÜmüzü BelirteliM doqAL olan bu dimi yaRgılama mEsaJLarı

ooOooo akıllara zaRAR

cEzA_rapPer_foX

PitT10   

ooOooo akıllara zaRAR

j_c_k

Sagopa Kajmer bazende Ceza Haric Diger Rap cileri  fazla dinlemem ama Pit10 un bir kac sarkısı ßaya güzel gelmişti bana.. Cogunun İşi Gücü Diss atma..
Antakyadan Pek Rapci Dinlemem Sadece Raptorun albümleri var. ßence Raptorda işini güzel yapıyor..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

Teori

No Exit...!!!