• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

CADDE in ŞİDDET out

Başlatan CaddeLee, 21 Mart, 2007, 17:45:03 ÖS

« önceki - sonraki »

CaddeLee

Merhabalar arkadaşlar.. Ben önce kendimi tanıtayım; İsmim Gökhan Hatayspor'un yeni oluşumu olan ve kapalı tribünün sol tarafında bulunan CADDE GRUBU'nun liderlerindenim..  8)
Öncelikle CADDE Grubuna yaptığınız "CADDE in ŞİDDET out" parçası ve pankartta geçen emeğiniz için Grup adına buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.. Maçtada 90 dakika bağırarak :delietmeyin taraftarlık görevinizide yerine getirdiğiniz için ayrı bir teşekkürür hakediyorsunuz  ;)
Bundan sonraki her maçta ONUR KONUĞUMUZ olduğunuzu belirtiyor ve size çalışmalarınızda başarılar diliyorum...
Not: İSYAN DOLU ANLAR parçanız favorim  ;D

akinci

oooo gökhan burayadami yetiştin laaannnn ;) ben adil CADDE ve GFB aLAYINA GİDER:....... ;) şampiyonluk yarınlara kaldı gördünmü kartal a.... a... nı ahahahhaha mucx

M@thild@

muhteşem bir şarkı ama "cadde in şiddet out" dinleme fırsatım oldu

culdesac_43

abi albüm süper benim de en çok dinlediğim şarkı o

enkaz16

albümü dinledim cadde in şiddet out şarkısı benimde hoşuma gıttı antakyalı olmama ragmen ama orontezı severek dınlıyorum

ogee

adil ortalığı karıştırma bre !!

jaba

cadde duvarlara graffiti yapsın :)

aLkaya

arkadaşım git başka forumlarda takım tartışmasına gir !!!
GENÇ FENRBAHÇELİLER!

1WaNNaLoVeYou

gfb alayına gider bende cok sevdim cadde in siddet out sarkısına bi hataylı olmama rağmen keşke hatayda olsaydım:)
Siz çok tam vardınız okey ben yoktan geldim adıma k-0 dıyolar tanıdınmı? w0 w0 yine Kn0ck ayıktınmı?