• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Ceza

Başlatan ah real monsters!, 20 Eylül, 2006, 10:19:19 ÖÖ

« önceki - sonraki »

ah real monsters!

Yerli Plaka

Yükselen ben değilim bak asansör, şayet beni uçarken gördüysen senin gözün kör, peşimde onlarca yalaka sahte post var,
eninde sonunda yalnız bırakan o dostlar, bir bakayım derken şöyle, ben içine girdim öyle, bu ortam işte böyle, bu nasıl iş söyle, ipi kopmuş alemin, çivisi çıkmış dillerin, inadım inat giderim tersine dilim fenerim, yol uzun ve pek dikenli çok uzun lan ben tükendim, yoksunum biçare kimi zamanda yalnızım, avare gezdim bak ne hale geldim, kim nasıl baktıysa öyle gördü ben buyum, nokta koyduk bitti, her bir yandan çektiler şu etime saplı kancaları, ve her gün engel ektiler belli var bir korkuları, bu yerli plaka korkutur, herkes sanar dengimdir, kimse bilmez ancak ceza nefretten de eskidir.

nakarat

Plaka yerli bak, sırtı terli çok ve başı dertli vah, eski hali yok,
Ne olacak, yükselen ben değilim alçalan duvarlar.

Öyle dar bir yerdeyim ki dünyam bek küçüldü, tek bir yanlış çok gözüktü geldiğim yer hep gürültü, pek sıkıntı çekti millet sabreden kazandı, benimle raks edenlerin kaçında var yürek, bir çok çakal rap’in önünde tek bilek, birçok kanal taraflı yazdı gazeteler yalan, ve çok samimim dostlarımda var, en önemlisiyse biliyorum ki yükselen ben değilim alçalan duvarlar sadece ve sadece, çok fazla dikkat çektik bu taktik değildi, gene de kapladı herkesi panik, buna tanık olan her genç tarihi yazsın, bir işe yaramazsa bu durur en alt katta, bir bakmışsın teker teker dökülmüş tüm dostlar, ne ad nede sanın kalır ve unutulur gidersin, yükselirken ekmek yerken, yere düşerken saçmalarsın, hiç süren yok suyun ısındı güneş doğdu kuyu kazılmaz.

nakarat

Dört koldan taciz çok belli bariz, makas alır kızlar yanaktan erkeklerse diss, farklılaşma çabası içine girdi herkes,
ghettolarda bile mohikan var oğlum, her bir kafada farklı ses, farklı vizyon her sokakta yükselir duvarlar, yabancı marka giydi her kesimden muhalefetler, ellerinde boş bir defter yazıldı aynı şeyler, daim kullanıldı aynı renkler anlaşılmaz boş resimler, ömürde belli ineceğin o katta,
düşeceğiz birlikte belki sanma kurtuluş var, kader bu belli olmaz kaçıp gider yanından herkes,
zaten biz birer hiçiz şayet bu böyle olmasaydı unutulur muydu o eski sesler, bulut olursa yağmur beklenir güneşli günler çok yakın, ve rüzgarım hep esti, kısa bir not sazın içinde şeytan yok, 77 Üsküdar yani bu plaka yerli...

nakarat

Lyrics by Ceza
Beat Produced by Yusuf Köybaşı for Dopeline Music
Music written by Yusuf Köybaşı & Ayhan Sayıner
Arranged by Ayhan Sayıner & Yusuf Köybaşı @ Digitolia Records
Recorded & Mixed by Ayhan Sayıner @ Digitolia Records

Sıra Sen de

Sen de hayata bir artı kat Hadi sen de bir parla ve aydınlat Bu yeni çağ yeni gün yeni tat hadi kalk da harekete geç ve hayta kat yeni bir tat Hadi başla düşün yeni sayfalar aç Üretip düşünüp konuşup neşe saç Ekibi kur adını yaz örnek ol topluma Problemleri çözebilecek olan güç sende Formül paylaşmak ve yardımlaşmak Ve doğru olana öncü olup birlikte başarmak Ve istemektir senin olan hayata yeni bir artı katmak Ya da anlatmak kendini, ifade etmek doğruyu Bir örnek, bir öncü ol Planlarınla hareket et ve kalıcı ol Sorumluluklarını bil ve yapıcı ol Hayallerin hayalet olmasın yeter ki iste Gene de korkma, varsa ki eğer önünde koca bir yol Azimle dürüstçe yaklaşıp hayata bak sen Benim de senin de bizim de bir ışığımız olsun Bir dinle Sıra sende belki de Hep iste içten Haydi kalk bir artıkat hayata farklı bak sen Tek bir şansın varsa bile dene Ancak bir tek şansın varmış gibi de hiç düşünme Yapabilirsin Kendin için üret, gençler için üret, herkes için üret Bu sade gidiş için başarıya alınmış bir bilet Anlatabilmek ya da anlayabilmek arkadaşça Paylaşabilmek ya da kendini gösterebilmek dostça Anlaşabilmek, çevreyle uzlaşabilmek Başarıyla kazanmak Sevgi ve saygıyı görebilmek Yolunu seç hayata artı kat Yolunu seç hayata artı kat Ve bize katıl bir artı kat Ve bize katıl bir artı kat Bu yeni çağ, yeni gün, yeni tat Hadi kalk da harekete geç bir artı kat Yerinde bekleme, yolunda tekeleme ve güvenin olsun kendine Bir dümenin başına geç açıl açık denizlere Bir kaptan ol ve seni yönet Bir artı kat ve rüzgarını belirle Haydi durma senin bu hayat

Tüm Zamanların Tek Arananı

Bugüne şükret dününe tükürüp dur kendine tap sonra paraya saplan tankında mayına çarptı bunun farkındamısın acaba he ne sandın yalancı iti besler isen o seni dissler arkanı dönme sakın o seni kickler hepimizi kandırır o bir televizyona peşpeşe 5 kere çıkar ama hiç üzülmez o bir buz küpü ben ise titanyum alaşım o kuş tüyü ben ise muştayım usta ben her hususuta rapi pasladım ama o tek başına pastayı yiyecek sandı bu tecit adamı kastı ben vardım yoktun sen ama ben hep buradaydım aklın varasa kaç yolumdan çık hadi feyz al rapimden kork bu karakış hepinize yetecek kadar ceza var sen ve senin paketin için heza var time real tell mekanda bir hata var aramızda 2700 km fark var fatih solmazın aklı varmı peki kıraç top rock hiç para edermi lafını bilmeyem it bu rapi yermi sol kroşe o kıça girer ama çıkmaz boş espri kes gazeteden olsun fatihim hariç penguene respect rapin eki rapi neki rapimin rengini çözecekmiş ogedaymıki dengim çoluk çocukla işim yok bi soluk alıp geldim yerli plaka bak yolda alem beni ararsa buradayım eğer yoksam ceza-fan.comda çatal dilinizi rapin üzerinden çekin haikati bil hasat vakti geldi ceza bir uçak gemisi siz hadi binin çok uçak taşıdım çok azı geri geldi dikkat şimdi daha zayıfım artık bayrak bende sende değil kancık tecilim kastı seni bendim ardın (ben hep vardım) ceza tüm zamanların tek arananı X2 rap vakit değil likit yemin sek için fabl gibi betim düşen her iti itelim alt kavşaktan 7. kattan sarkan beyaz kara fatma yatak yada topraktan fincanın sende kalsın kahvende falda tehditin gibi trişka gansgta capish ya!gel bak flika benim düşe yazdın demin züğürt katamaranlarımızda yoktur benzin ağustos gelsin ve yazsın genzin yetersimlerden bir mevsim idealist gezerdin gay yada lezbiyen homo yada *** kafasını koyup geceleri uyuyamaz fitne çek sola rapi partizan barikata yaslamamın nedeni yermi benim telimi yemende god çiğne ve yat hayali ihracatin olur anca al ve sat 1 buçuk milyona seni okudum helada boktan bi farkın yok ama bu rap bedava adam ol yada *** solmaz sıvazla sahtiyan ceza roka kontör gerilla.... nakarat

Bugüne şükret dününe tükürüp dur kendine tap sonra paraya saplan tankında mayına çarptı bunun farkındamısın acaba he ne sandın yalancı iti besler isen o seni dissler arkanı dönme sakın o seni kickler hepimizi kandırır o bir televizyona peşpeşe 5 kere çıkar ama hiç üzülmez o bir buz küpü ben ise titanyum alaşım o kuş tüyü ben ise muştayım usta ben her hususuta rapi pasladım ama o tek başına pastayı yiyecek sandı bu tecit adamı kastı ben vardım yoktun sen ama ben hep buradaydım aklın varasa kaç yolumdan çık hadi feyz al rapimden kork bu karakış hepinize yetecek kadar ceza var sen ve senin paketin için heza var time real tell mekanda bir hata var aramızda 2700 km fark var fatih solmazın aklı varmı peki kıraç top rock hiç para edermi lafını bilmeyem it bu rapi yermi sol kroşe o kıça girer ama çıkmaz boş espri kes gazeteden olsun fatihim hariç penguene respect rapin eki rapi neki rapimin rengini çözecekmiş ogedaymıki dengim çoluk çocukla işim yok bi soluk alıp geldim yerli plaka bak yolda alem beni ararsa buradayım eğer yoksam ceza-fan.comda çatal dilinizi rapin üzerinden çekin haikati bil hasat vakti geldi ceza bir uçak gemisi siz hadi binin çok uçak taşıdım çok azı geri geldi dikkat şimdi daha zayıfım artık bayrak bende sende değil kancık tecilim kastı seni bendim ardın (ben hep vardım) ceza tüm zamanların tek arananı X2 rap vakit değil likit yemin sek için fabl gibi betim düşen her iti itelim alt kavşaktan 7. kattan sarkan beyaz kara fatma yatak yada topraktan fincanın sende kalsın kahvende falda tehditin gibi trişka gansgta capish ya!gel bak flika benim düşe yazdın demin züğürt katamaranlarımızda yoktur benzin ağustos gelsin ve yazsın genzin yetersimlerden bir mevsim idealist gezerdin gay yada lezbiyen homo yada *** kafasını koyup geceleri uyuyamaz fitne çek sola rapi partizan barikata yaslamamın nedeni yermi benim telimi yemende god çiğne ve yat hayali ihracatin olur anca al ve sat 1 buçuk milyona seni okudum helada boktan bi farkın yok ama bu rap bedava adam ol yada *** solmaz sıvazla sahtiyan ceza roka kontör gerilla.... nakarat

Açık Arttırma

Yer kaplayan her biri yılan bende kalmasın aklim tamam Açık arttırmayı ben başlattım Satıyorum, satıyorum, sattım Kendini ne sandın acaba metropol kurduğun haram parayla Açtığın garip yarayla sarayda kalmış akliniz sizin belli Kart yasini bilmeM ama senin zeka yasin iki Yer kalmamış beyninizde Feri sönmüş gözlerinde okunmuş satılmaya hazır düşünce Yere düştüğünde olmayan aklına gelecek sahip olduğun her Düşünce Müzayede bağlamında sözlerim satmaya hazır Saçma olan her şeyi gözlerim ben Başladım yok mu arttıran çok ucuz Hep uyuz al domuz tuzla buz oldunuz Ben çoktan sattım kötü düşüncelerimi saçma ideolojilerimi Sizinkilerde elimde paha biçilmez değil 90 derece meyil yukarıdan aşağıya kritiğinizde İyice batin sizi batıran her bos şeyi satın Doğrudan satın alın yolsuzluğu yatıralım Kötülüğü batıralım, bağlayalım kötü elleri Dağlayalım yan bakan gözleri Sallayalım anti realist beyinleri Gençler izlesin simdi beni Yer kaplayan her biri yılan bende kalmasın aklim tamam Açık arttırmayı ben başlattım Satıyorum, satıyorum, sattım

Kim Neden Öldü Ft. Duman-yak

Savaş acımasızdı bilki yaşamdır unutulan dalga boyu bumuki diyom insan söylüyor yürüyorlar yanlış yola başındaki çobana sakın kanma kurtkapanda kurt kapanı bu bulutlardan kan değil aksın artık umutlar ucuz olan hayata deger ver şer bekler yok eder asker gezer devriye veya ister kave yetime gelen zulüm işkence var sene 1789 kuduz domuz kuduz hırsız fransız ihtilali üzdüler zenci kardeşleri piçler kene misali emdiler hayin köpeklere yemetmeli kişlige saldırı bunun sonu yolu toprak hayır get magazin fol yok yumurta Yahudiler fırında yanar gurbetteki kardeşler hesap bekler durde pes duman yak stayla kopar ceza Şeytana uyan kaybeder aslan fazla zıplama arkana yaslan kim neden öldü kim deyip öldü güçsüz insan hep sömürüldü Kim neden öldü kızıl derelileri kim yakmaya kalktı ceza geride fasta tunusta sömürgeci kim kim kan döken acımayan barutuyla saldıran ok ve de yaylara kurşunu yağdıran orta doğu ortasında katliamı başlatan m16larla saldıran taş atanlara Afrikalı yerliyi köle edenlere lanet avrupanın oratsında toplu mezarlar toplama kampları göz yumulanlar ermeni bayrağını başka savaş için açan bir avuç seğirciye saldıran polisiyle seyreden sahte soykırımı arayan kendine bak ulan tarihinden utan sömürgeci yengeç faşist emperyalist yea Şeytana uyan kaybeder aslan fazla zıplama arkana yaslan kim neden öldü kim deyip öldü güçsüz insan hep sömürüldü Yalanci bakislarla buralarda dolasma mc misin nesin seni ..ikerim yanima yanasta dogrulari söyliyim

ah real monsters!

Sen Oyna Dilber

[Ceza]

Fazla popüler olmak kaçınılmaz dinlendikçe
Popüler olmak amacım değil, dinlenmek sadece
Tekmil firar eylemiş, sencon kaymış miilet de kati
Sonuçsa beter. Yıllardır sahteler var sahnede!
Başına 'Anadolu' kelimesini koyunca kralsın
Zaten disiplin de yok, meyhaneci; yıllardır doldurur
Korku filmi gibi tekerrür
Şenses seda tırmalar
Kumarbazlık diz boyu koçum
İddiaya var mısın?
Anılar oğlanca canlanır
Moralin bozuksa dinle
Depresyondan çıkmaya şart, rap de yapma
Playback gitar çalmaktansa
Susarım daha iyi
Çok komiksiniz siz kuklalar, oynayın bari!
Kimin burnu daha iyi koku alacak?
Acaba kim önce avına ulaşacak?
Ahlaksız merhametsizin yanında kalmaya devam ederse
Maskeler düşer
Şakşakçılar yanında gider...

Sen oyna dilber
Biz çalarız
Alem bizi ister
Çengi gibi döner
Sanki bizler oynatamayız
Titrer sayemizde tüm dizler (x2)

[Killa Hakan]

Her derde girdim, maydonoz oldum
Ağrıdı başım
Kanlı kanlı yedim indirdim mideme
Ekmek aşım
Kaşım kaç kere açıldı, yarıldı
Burnumda da kan
Yine de rap dedim açıkta hedefteyim her an
Şimdi bazı bebeler konuşup, rapi kötüleyip, ezmekte
Ama haberleri yok; ecel çok yakınlarında gezmekte!
Adam dediğin adam gibi oturur, adam gibi gezer
Hip-hop dendi mi neden aklınızdan hep kötü şeyler eser?
Vurun dibe, atın öne; rahat geri yaslanın
Elbet bir çaresi vardır. Kıyacağız bileğine giren aslanın
Paslaşın karanlıkta
Ya da sisli günlerde haber
Kalan, yaşar, kurtulur derler
Ölenin arkasından da kader
Kimin işine geliyorsa
Neyi, nerde, nasıl yapalım?
Bugün domuz, karga, kuş
Yarın başka bir şeye tapalım
Ne olacaksa olsun
Bardağın rakıyla dolsun
Senin korktuğun yer de
Benim mekanım olsun

Sen oyna dilber
Biz çalarız
Alem bizi ister
Çengi gibi döner
Sanki bizler oynatamayız
Titrer sayemizde tüm dizler (x2)

Dikkat! İstekler ihtiyaçlarımıza karşı
Gereksinimlerin de listesinde pek gereksiz olan en üstte yazılı
Biz denizde yüzüyoruz
Akıntı çok. Biz kerizmiyiz?
Helal peşinde koşuyoruz
Ya da hapiste çürüyoruz
Ve de bir başka bakıyoruz
Bazen aşka dalıyoruz
Naaş omuzda, gömünce sanki ders mi alıyoruz?
Öleni anıyoruz
Birbirimizi tanıyoruz
Gene de düşene vuruyoruz
Bugün güzel bir gün
Yarın nasıl olur bilinmez
Dün de yaşanır ancak dünden hiçbir ders alınmaz
Bugün de bitecek
Elbet iyi bir gelecek
İster herkes
Benim rapim var
Başkasında zar
Hayatın ritmi dar
Benim sesim
Yürek benim
Bilek benim
Tüfek değil
Dilim silah değil
Bu duyduğun benim
Yalan değil!
Sessizlikten önce bence sen de bir nota ol
Belki yeni bir şarkı bestelersek düzelecektir her bir yol

Sen oyna dilber
Biz çalarız
Alem bizi ister
Çengi gibi döner
Sanki bizler oynatamayız
Titrer sayemizde tüm dizler

Ceza feat. Candan Erçetin - Şehir

Candan Erçetin:

Bu şehir insana tuzak kuruyor Bu şehir insanı uzak kılıyor Bu şehir insanı hayli yoruyor Bu şehir insanı hep kandırıyor(x2) Ceza: Senin için yazılmış her şiir Bu bedenin olsa keşke Bak bir ömrü vereceğim işte bu şehir benim Bir demir atmış ki gönlüm Yosun tutmuş limanda kalmış toprağında servetim var Anılarım çocukluğum ve geleceğim Bağlamış elimi kolumu ne kadar uzağa gitsem de kopamadım Ne kadar yakınsam ona Ben o kadar uzağım Ondan her taraf tuzak her bir yer yalan Tutulmamış ki hiç birsöz hep yalan dolan var

Candan Erçetin:

Bu şehir insana tuzak kuruyor Bu şehir insanı uzak kılıyor Bu şehir insanı hayli yoruyor Bu şehir insanı hep kandırıyor(x2)

Ceza:

Gel bu şehrin havası böyle kalsın Aynalar yalancıdır Bu şehrin dört bir yanında ayna var Alımlıdır kandırır ki anlamazsın Verilen sözler unutulur Belki yarına umut olur Fakat bu şehir unutturur Bazen hatırlatır ve ağlatır güldürür Birgün yaşarken birgün öldürür Bir türküdür bu duyduğun senin için Dikenli gül ve yaşanacak bir gündün Bu şehirde doğdum bu şehirde söndüm Candan Erçetin: Gel biz şehrin havasına hiç uymayalım Birbirimize verdiğimiz sözlerin hepsini tutalım Birde şehirli türkü tutturup karşılıklı seninle Şehre inat dert üstüne dert koymayalım, ayrılmayalım

Ceza:

Gönül bir bağlanmış ki sorma Her güneşli gün ve her yıldızlı geceyi özler o da bizim gibi Kardeşiz biz sanki yağmuruyla ıslanan Ağaç gibi kökünden bağlı kopmaz özümdür o bilinmez Sözüm var and içilmiş bir günde dört mevsimmiş Bu şehir benim mi bu şehir bizimmiş anla Pes etmedik umutla yürüdük işte hergün aynı yolda Bırakmam, terk etmem, ben gitmem bu şehirden

Candan Erçetin:

Bu şehir insana tuzak kuruyor Bu şehir insanı uzak kılıyor Bu şehir insanı hayli yoruyor Bu şehir insanı hep kandırıyor Bu şehir insana tuzak kuruyor

Ceza:

Gel bu şehrin havası böyle kalsın tuzakla dolmuş her yer yorulmuş tüm bedenler acep neden?

Candan Erçetin:

Bu şehir insanı hayli yoruyor

Ceza:

Bırakmam terketmem ben gitmem bu şehirden!

Ghetto

[Killa Hakan]

Kreuzberg city burasi, fazla hava atma dur, Her yerde çakallar durur,gezer,burasi ghettodur. Eko Öte dur bak eloglu kardes tanimaz bilmez Eloglu akan gözyaslarini annen gibi silmez Fresh Yollar tuzak hep dövüs kavga yok ki bunun baska bir adi Feat Burasi Kreuzberg (...) baska olur tadi Energimi beton altinda yatan topraktan alirim Bushido Sol kolumla block eder sag yumrugumla sallarim Parlarim geceleri ghettoya bir yildiz gibi Ceza Yine de polisler süpheli diyor bana imajim hirsiz tipi Killa Karakafayim demek burda gangsta olmak sart Biz anlatalim sen dinle yanlis dogruyu tart Hakan

[Ceza]

Korkular yagmur gibi , umutlar hep tükendi Zor yasam,bir bakmissin bir dört duvar ve bir de akan tavan Yener Nefes alip verirken zoru yasarsin kol gezer düsman ve farelerin içinde kalmissin Gheddo söner soban döner devran Sen ayni yerde hep ben ayni yerde bekledim Songtexte Çocukken saklandim bahçeydi Sokaklar karanlik, komsular sicak Gece gündüz ayni dertte insanlar dolup tasar Songtext O tasli yollarinda bitmez kavgalar Suçlu suçlu saklanir,ayrimci gözle bakilir Lyrics Insanlar itildi belki zorla ghettolardan sakinilir Elinde oyuncak yok çocuklarin belinde hep silah Lyric Belki istikbal yikik dökük bir yerde darmadagin Liedertexte

[Nakarat]
Yasadigim hayat çok zor Yarinimi bilemem Bana inanmazsan sor Liedertext Burda onu istemem Karanliktir geceler Gündüzleri sessizlik Alle Aci olur sevgiler Duygulari hapsettik

[Yener]

Mahallem gecekondu Duvarlar delik desik Eko Dert,çile,keder dokur bende mekik Mutluluk toparlandi villalara çekik Fresh Seyirde gözler sokaklarim besik Izler dururum dünyayi kesik kesik Feat Kolpaya,ite,pusta çevrilir tetik, Kuruldugum saatler vermedi ki frikik Bushido Affet diyemedik affetmedik bilesin O yüzden bak dalgana yönünü göresin Ceza Bulasmaya kalkmayasin raplenirsin Hiç ummadigin anda da sobelenirsin Yekte yek edersin Yener nerdesin? Killa Sert caddeler ve sokaklar Ters bakma bana o kadar Senin tayfan ghettolardan bok anlar Hakan Hadi moruk bes ver Senin gangsta oldugunu yemezler Köln Kalk Cordon Sport Ceketler german dream biz Almanya'da kudurduk Yener Hapiste kardeslerimize uçurtmalar uçurduk Semt semt sokak killa cologne Grembranx sokak al bu iste sana benden tokat Gheddo Hiç sorma moruk arkamizda kaç kisi Kahvelerde diskolarda malimiz da tas gibi Songtexte Club kardesler sise yedik s*ktir Hartz 4 her tarafta parani biriktir (yeah) Songtext Yasadigim hayat çok zor Yarinimi bilemem Bana inanmazsan sor Burda onu istemem Lyrics Karanliktir geceler Gündüzleri sessizlik Aci olur sevgiler Lyric Duygulari hapsettik Yasadigim hayat çok zor Yarinimi bilemem Bana inanmazsan sor Liedertexte Burda onu istemem Karanliktir geceler Gündüzleri sessizlik Liedertext Aci olur sevgiler Duygulari hapsettik

MeLtisH

Klawyeye saglik (:

dileqcik

teskür ederim çok emek vermissin işime yarıcak bunlar :)

cEzA_rapPer_foX

Cok Teskürler  CEZA liyricleri içiN...

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

KatLiaM

Ceza Ft. Tech n9ne - dark places

ceza, tech n9ne, from turkey to missouri, very very dark places, exodus,insanious, nocturnus

iki arada bir deredeyim, iki ileri bir geri gözümü açtım ama nafile artık bırakın peşimi bana çatmayın, tech n9ne ve ceza en alt kattayız işte kaderim bu ya, güzel olan her şey bir rüya, bu karanlıkta yolumu bulamazsam gözümü kapatırım tanrımla konuşurum ben hallelujah, geriye dön bak, yol uzun hep dark, kararır her bir gün, nerede dostlar, kimsenin aklına gelmez ölüm ama hepimizi bekler kara bir toprak, ne önümü görürüm her yer karanlık nede yolumu bulurum ama sağlam bastım bana gözü kötü bakana damga bastım haydi faka basmadan as varsa bas, biçimi bozulur rapine güvenen herkesin, biz şaşırtırız ötekileri boş verin. missouri kansas, istanbul tam gaz, adımız anılır yere serilir atlas, ışığım rapti benim, ışığım annemdi, ışığım tekti benim, gerisi nefretti, karanlık yerler adreste belli, beni beklemeyin trene ben gittim

(nakarat)
her gün aynı, günün farkı yok, günden gün aynı gibi aynı şov, sizlerden önce gelir her bir flow, bizden söz edip durur her bir toy, bak gene aynı karardı her yer, biz razıyız ama kaçın derler, gözle görülmez dikenli teller adresimiz aynı karanlık yerler

when i open my eyes in the morning feel like i never had’em open the room is hella dim, and can’t see i am looking infront of me, dark as it wanna be, when i am gonna be free, stuck in a rut and can’t be, darkness gotta be the devil that be sparkin this could it be permanently navcalpetic, sleep but awake the weak marks a deathwish creep put the tweek to heat spark the method ı don’t se nada i do not wanna suffer, no more if i don’t gotta, maybe i should get on my knees and talk to allah,bismallah, then pop the medulla o blongotha rage, feel like i am in a cage, imma try to go back to my younger days mama way in the day when i was raised calmer now in present i wanna blaze the lama, techa nina, everybody know i am sick in my encephalon, mentally lebennon, best step with pep if you can’t heaven on, cause my hell’s off the chain with to aim at the brain or get of the crane cause i’m awfully brane not the same man ashamed cause i share thoughts with sam hain, sick in the head ways to blaze ya don’t wanna **ck with ttech n9ne and ceza wicked is the way that we kick it it gets major rip it up from missouri to turkey amaze ya, as dark as they come, bark and they run making they heart race a tech nina & ceza stuck in a daze we live in a dark place a

(nakarat)
her gün aynı, günün farkı yok, günden gün aynı gibi aynı şov, sizlerden önce gelir her bir flow, bizden söz edip durur her bir toy, bak gene aynı karardı her yer, biz razıyız ama kaçın derler, gözle görülmez dikenli teller adresimiz aynı karanlık yerler

bizi dibe çeken ipi keselim, eselim hadi deli gibi, meselemi güzelim yürümek, önümüze geleni ezelim, ölümüne gezelim en dark yerde, kurşuna mı dizilelim, hayır pes etmek yok korku yok, kandık her gün aynı film aynı şov, kandık sanki hiç ders almadık karanlık yerler hep adres aynı, fala baktı medyum geleceğimi gördü, geçmişi yaşamadan anılar birikti, bir çok piç benim silinmemi ister, onları doktor kevorkian paklar, isimsiz kalmış, biçimsiz, salmış kendini verimsiz kıraç tarlalara sümbül ekilmez, missouri’ye kadar elimize su dökülmez, çocuktum ufaktım benim korkum okuldu, önümüze gelene bir tekme vururduk, buz gibi geldi ve geçti soğuktu sabahçı olur yada dayak yerdik, bana alışamadı hiç kimse ne cüssesi yetti, nede ben adam oldum ne kara bir tahta ne bir tebeşir değil sadece bir mikrofon bana gerekir

(nakarat)
her gün aynı, günün farkı yok, günden gün aynı gibi aynı şov, sizlerden önce gelir her bir flow, bizden söz edip durur her bir toy, bak gene aynı karardı her yer, biz razıyız ama kaçın derler, gözle görülmez dikenli teller adresimiz aynı karanlık yerler ...