• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Kargaşa & Rapkid feat Sinemmm__Yaz Yağmuru

Başlatan ah real monsters!, 19 Ağustos, 2006, 23:54:42 ÖS

« önceki - sonraki »

ah real monsters!

Yaz Yağmuru

En zor ki sana uzak olmak hep seni düşünüp rüyalara dalmak bu canın canına can katmak canım olmuyor sensiz ağlıyorum yine sessiz bana bakan gözlerin eşsiz seni unutmak mı kefensiz yaz yağmurumu ki dinsin özlem bitsin ressam görsün seni bana çizsin özlemin açtığı yara senin gözlerin dolu masmavi ben kapkara kelimeler buluşsun bir mektupta ıslanalım her yağmurda gözyaşım ol ağlamam akma dur gitme kal yanımda önümde uçurup tut elimi çek beni kaderim olmasın ince bir dal aramızda uzak yollar yanımda mavi bulutlar seni bana sordular anlattım ağladılar rüyaya daldım beni aldılar bir ezgi duydum seni bana yazdım adını anmıştım yağmur yağdı bir dilek tuttum yıldız kaydı gözlerimden de bir damla yaş

Nakarat:

Her yağmur yağdığında gözlerine baktığımda adını ne zaman ansam yağmur yağar buralara x2

Gelmeyin üzerime artık yo çalmayın kalbimi yaralı (hadi!) pek narin bir dönemdeydim (susun!) yaklaşmayın gönlüm kapalı (gidin!) duygularımı aldırdım ancak gelin bakın gözlerimde aynı bakış halen dudaklarımda aynı isim zikreder oldu ben mecnun doğru yerdeyim olan oldu hiç üzülmeyin kırgın değilim beklerim işgal ettim zulmettim suçluyum artık bulun beni suya atlamak üzereyim yılanı verin söz verdim gün sayacaktım off ben unuttum hadi siz söyleyin umutlarım yorgun koşar halde durdurun onları haber verin gitti deyin ve de öldürün onları kim bilir belki birgün geri gelirim hadi yaz yağmurları ağlayın beni gün batımında anlatın ve de gökyüzü mavidir unutmayın 126 hatırladım show bitti ben sahnedeyim back stagedeyim ve ben scatchdeyim hadi gülün artık gene söz yazdım makyajım akıyor okuyabilir miyim ?

Keşke gökyüzü mavi olmasaydı herkez gibi unutkan olabilseydim ve de keşke hala sevmiyor olsam

Nakarat:

Her yağmur yağdığında gözlerine baktığımda adını ne zaman ansam yağmur yağar buralara x2
Senden çok uzakta bir yerlerdeyim bazen sevinç kederlerdeyim inan tatlım kandım senin aşkına x2
Kısacık bir aşktı bu yaşadığımız tatlı bir oyundu oynadığımız x2
Sence başka ne olabilir bu aaaaa
Bence üzerimize yağan bir yaz yağmuru aaaaa x2

MustafALEX

ahmet_cansu

BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....

kai_21

gamzoş

süpeyyyyyyyyyyyyyyyyyy bi şarkı bayırlıorum bu şarkıyaa

kankam yollamıstı bana tşkler bu arada sarkı için kankam  :-* :-*