• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

HayaL Gücünü ZorLa BaKaLım Ne Kadar uÇaBiLiyorSun..

Başlatan Bahtek, 24 Kasım, 2006, 19:12:53 ÖS

« önceki - sonraki »

Bahtek

herkes dilediği kadar sıkabilir  ;D
ben başlıyorum

şuan pariste sokakta geziyorum laptopla int.te girdim hayranlarım burada beni çok rahatsız ediyolar yazı yazmakta zorlanıyorum çok falza izdiham war herkes bahtek bahtek diye beni çagırıyo neyse allahtan 400 kişilik koruma ekiplerim onları 10 km metreden daha fazla yaklaştırmıyolar  ;D neyse ben ewe gidiyim misafirler beklemesin biritney spears ,eminem bildiginiz ünlüler yani  war ayıp olmasın onlara  ;D ;D

MustafALEX

su anda fenerbahce_gs maçında fb formasıyla 11 numaralı formayla sahadayım sahaya çıktık.tuncay.alex.kezman hepimiz arka arkaya tabi en önde baba ümit(C).hakem bülent demirlek,gs dan necati ile aramızda kısa bi sohbet geçiyo,tribünlerden 50 bin kişi mustafa mustafa diye beni tribüne cagırıyor.oley oley sesleri maç baslıyor daha henüz 2nci dk.alex in ara pasıyla topla bulusup aşırtma bi vurusla mondiyi avlıyorum ve fb:1 gs:0 .maç bu sonuçla bitiyor,maç sonrası bütün gazeteciler benle röportaj yapmak için birbiriyle kavga ediyorlar.baskan soyunma odasına geliyor beni teebrik ediyor ve diyorki çok dalma bogulursun :D :D :D

costantine

şimdi şavaşta olmak vardı  flimlerdeki gibi
    ,
,

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Predator

Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

MustafALEX

Predator

bende topçu olmak istedim çamlıktaki top memoşu sıkardım orduya  :D
Musical Otopsi / Antakya

MustafALEX

Predator

Musical Otopsi / Antakya

MustafALEX

suanda antalyada büyük bi rap konserindeyiz büyük ugraslar sonunda ricası kırılamıyacak kişilerin ısrarı üzerine musıcal otopsi ye  katılan adroit ve mustafalex otopsiyle konsere çıkacak önce orontez sonra ceza ssonra sagopa çıkıyor ve en son otopsi çıkıyor sahneye büyük bi çosku otopside mimesis,lorenzo,predator gibi yetenekli gençlerde var seyirciler kendinden geçiş sarkılarını tek tek patlatan otopsi sahnede çosuyor çosturuyor. odanee rock cılar konseri basıyor büyük bi kavga ara giren polisler biber gazı kullanıyor ama nafile havaya uyarı atesi açıyor otopsi elemanları uyarı ateşinden teker teker ölüyor ve herşey bitiyor :D :D

Predator

Musical Otopsi / Antakya

sozer_undergrand

GÖRSEMDE TANIMAM KOPTUM AŞKINDAN