• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

ihTiLaL- Yalan Hayat

Başlatan inan, 15 Şubat, 2007, 13:30:53 ÖS

« önceki - sonraki »

inan

nakarat

yalan hayat yalan bak insan
derdi varken ortadan kaybolan
ömrü hayatı paylaştığım
aşklar hep yalan dostlar hep yalan

1.verse
hayat zor naparsın bırak yol alsın karşı koyamassın aşklar hep yalan dostlar hep yalan kalıplaşmış sözlere ve terk edip gidenlere söz verip dönenlere karnımız tok bizim bizden başka dostumuz yok bunu kafana sok kavgamızdır kavganız hayat bizi hep sürükler karşı koyamayız bunadır tavrımız işte bilmek istemezsin öfkemi tatma kinimi sakın ha yanlış yapmayın tanımam kimseyi anlamadan yersin tekmeyi ölümün belli ecelin kabusların gerçek olmasın tatmasın sakın ha kardeşlerim acıyı kini ben çekerim yemin ettim
tetikteydik hükmü yedik iyilik tehlike sezdik paylaşmayı öğrendik hayat parça parça vurursa surata kaç kaça bilirsen heryer ayrı kargaşa öğrencek herkes nedir paylaşmak sırttan vurup kaçmak saçma sakın ha yapma ihanet etme kendine yılmadıkki birkere göğüs gerdik herşeye onur şeref haysiyetle gideriz ölümüne...

2.verse
gözyaşları çok yakındı mutluluksa çok uzak dostu dosttan etmek için azmı kurdular tuzak aldırmadımki kimseye ve andım olsun herkese dostuma yanlış yapanı gömerim ben tarihe dert giderde yeri boş kalırmı sence söyle kalbim kadar içinde eriyen tabiat bence hüküm yedik Allah'ım iyilik ettik diye dostlarım yanımdayken vız gelir kelepçe yürek verip sevenlere ve dost için ölenlere kalbimizde yer var bak tüm yüze  gülenlere omuz verip gidenlere dostların kahpesine acıma yok bizde tüm şerefsiz itlere seneler hep raple geçti tayfam hiç eğilmedi
dostluk kardeşlik gücüyle azmı yol katetti çok direndi bu yolda ezdi geçti itleri kan akan her savaşta her zafer bizimdi...

NAKARAT

3.verse
bütün umutlarımın üzerini kara bulutlar kapatmış gerçek sanıp inandıklarım gerçekten yalanmış hayat denen şey anladımki falan filanmış bunca yıl bu kalp bu acıya iyi dayanmış eminim çekipte gitsem kimse özlemezdi arkadaş dediklerimde sonradan gülüp geçer dimi zaten varlığımda yoklığumda sanki bir gibi bi varmışım bi yokmuşum ne farkederki 14 nisan 1983 ve çok gülünç bi yerdeyim çok gülünç bi haldeyim istemeden geldiğim yüzünde bir tokatla uyanıverdiğim bu yerde neresi söyleyin neyse boşverin sanırım anladım hiçbiyerdeyim ve hiçbikimseyim şuraya bak be kolumu kesti elimi verdiğim! bi sigara dumanı tek teselli içime çektiğim ben pes etmedim be yoldaş sizde etmeyin...

4.verse
kavgada birbirini kollamaktır kardeşlik bir ekmeğin buğusunda ölümüne yemin ettik ayrılmak yok bu yoldan vazgeçmek yok derdik önümüze çıkan yiğitlerin postunu serdik yere deldik kahpelerin mahremini raple bu yürekle başa çıkılmaz bu yürekle 2004 temmuzu ihtilal westle haykırdı ülkenin başkaldıran neferlerine ufkundaki dağlarda nöbetteyim anne şehit olursam bu sözler ulaşsın sevdiklerime mezar taşıma kazınsın satırlarım şöyle ihtilal bitişi başlangıcıdır mahşerde kardeşliğin öyküsü bu şarkıda son buluyor umarım bizi dinleyen yoldaşlar anlıyor dizelerden dökülen satırlar sayfalara sığmıyor ihtilal bu şarkıda şimdi noktayı koyuyor...

vurmuşum kendimi dağlara taşlara
yansıtmadım derdimi tüm arkadaşlara
derdimi içime attım bu şarkı yoldaşlara
garez west kaplan haykırışla...