• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

K-O__Yalan

Başlatan ah real monsters!, 20 Ağustos, 2006, 01:24:57 ÖÖ

« önceki - sonraki »

ah real monsters!

Yalan

Ağlayarak başladı bu hayata insanoğlu arkasından ağlatarak gidecektir bir gün elbet kim yaşamış ilelebet hem sana hem bana değişmeyen son durak beyaz bir kefen ve bir avuç kara toprak bu dünyada kaç bedeni ağırladı musalla taşı son nefes verildiğinde bilemem kaçlı yaşı ne bir zaman belirli ne de bir mekan sana ecel eğer bugünse umutlanma yarına vakti dolan her canlı tadar bu kanunu bir gün sana da biter elbet hayat oyunu gençlik gelir geçer aynı bir bahar ayı gibi andıkça gözlerin dolar o eski günleri dağ gibi yiğitleri bile yedi bu küre kimi yüz yıl yaşadı ama girdi o yere ne yapsan ne etsen inan ki boştur çaban çünkü bu dünyada ölümden başkası yalan!

nakarat:

Yalan başkası yalan dünyada ölümden başkası yalan (başkası yalan) x2

Dal bin rüyaya dal bin rüyaya geldiğinde dünyaya ağlamaklı baktı gözlerin gerçek olmadı kim bilir nice hayallerin şimdi ise mazi oldu geçmişte ki sözlerin tek hayalin bir çocuğun kurduğu dünyada olmak 15 inden önce dertsiz kimsesiz olduğu gibi mutluluktan mahrum olan toz duman bir yaşam yaşansa tarafından yine de değmem kimseye herkes bana değse bile dünya dertsiz tasasız bu hayalin imkansız çok komik bir ilişki gerçekte hayaldeki gerçeklerin göz ardı edildiği sahnede her ferdin gözünden damlayan her gözyaşı yanaktan nemini bırakıp anlatır bu savaşı gerçeklerin göz ardı edildiği sahnede her ferdin gözünden damlayan her gözyaşı yanaktan nemini bırakıp anlatır bu savaşı

nakarat:

Yalan başkası yalan dünyada ölümden başkası yalan (başkası yalan) x2

Teori

No Exit...!!!

gamzoş

radicalnoise

download lınkı lazım yada elınde olan bırı bna atabılırmı parcayı
hayat boktan ama grafikleri güzel

rihtim07

bi link ile paylaşalım lütfen  ;)