• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Raptor Kıdem Atladı !!!

Başlatan MustafALEX, 05 Mayıs, 2007, 07:03:35 ÖÖ

« önceki - sonraki »

MustafALEX

Bugün askerden yeni gelen kardeşim Erhan'ın Astsubay'ı Ulş.Ast.Bilal ÖZŞUNLU tarafından hayranlıkla dinlenen Raptor. Kardeşimin Raptor'dan tanış olduğunu ögrenince acemilik süresince yardımlarını esirgememiştir.

İYİKİ VARSIN RAPTOR...

İYİKİ VARSIN...

Predator

bi bakarsın raptorunda askerlik yeri orası olur askerlik yapmadan gelir  :P
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

∂υ∂υ

İmkansz olsada süper olurr benm için  ::) :(
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

rap_4_peace

asgerlik yapmadan geleceğini sanmıyorum ama oraya düşerse em,inim rahat edecekdir
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

MustafALEX

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 09 Mayıs, 2007, 13:17:46 ÖS
asgerlik yapmadan geleceğini sanmıyorum ama oraya düşerse em,inim rahat edecekdir
sanmıyorum deil imkansız! kardeşim onu espri olarak söyledi =)

seyyahmc

vay anasını bee  ne şans :D.....bana olsa kesin hasım olduğum biri çıkar   sonra komutan kan kusturur anasını satim :S...neyse inşallah bende o tarz bi yere düşerim   çoğu insanı tanıom  belki sallarız tutar :P

inan

Alıntı yapılan: seyyahmc - 11 Mayıs, 2007, 15:29:37 ÖS
vay anasını bee  ne şans :D.....bana olsa kesin hasım olduğum biri çıkar   sonra komutan kan kusturur anasını satim :S...neyse inşallah bende o tarz bi yere düşerim   çoğu insanı tanıom  belki sallarız tutar :P

sen askerdeyken hasretine fazla dayanamam abi (:  aramızda para toplayalım bedelini ödeyelim 1 ay falan yap ;D

seyyahmc

Alıntı yapılan: inan - 11 Mayıs, 2007, 16:29:58 ÖS
Alıntı yapılan: seyyahmc - 11 Mayıs, 2007, 15:29:37 ÖS
vay anasını bee  ne şans :D.....bana olsa kesin hasım olduğum biri çıkar   sonra komutan kan kusturur anasını satim :S...neyse inşallah bende o tarz bi yere düşerim   çoğu insanı tanıom  belki sallarız tutar :P

sen askerdeyken hasretine fazla dayanamam abi (:  aramızda para toplayalım bedelini ödeyelim 1 ay falan yap ;D
hueuheuhehuehue sen topla lan parayı bana ver gerisini merak etme ;) :D:D:D:D: hueuhe

rap_4_peace

Alıntı yapılan: MustafALEX - 15 Mayıs, 2007, 17:36:47 ÖS
toplayamaz daha ayagını tamir ettirecek parası yok ;D
ayağaına noldu ki?

Ernesto CHE* Guevara

inan

ayağım tamir edildi  :D çok şükür iileştim sayılır (:

ouz abi sende çarpacak adam arıon haa :D "parayı topla bana ver" diosun parayı toplarım ama sana verirmiyim orasını bilemem :D :D :D

rap_4_peace

o parayı bana werin benimde dizlerim onarılmak istiyor :D makinist amleytattan başka çözüm yoq diyor

Ernesto CHE* Guevara

Admin

Lütfen konuyla ilgi yorumlarda bulunup gereksiz mesajlar yazmamaya özen gösteriniz.

Teşekkürler

seyyahmc

bu admin çok kıl olmaya başladı ...benim nasıl biri olduğumu bilmior herhalde....
neyse....buralarda ahkam kesme bilader buralar benim ;)...

akinci

tmm seyyah elini kana bulama yeni ciktin :)

barabar gidicik raptordan biz askere :)