• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

E-mail - Okuyun , Çok şaşırtıcı..

Başlatan mrw, 08 Temmuz, 2006, 18:09:15 ÖS

« önceki - sonraki »

mrw

Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır.
Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir.
Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür,arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır.
Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
-Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarih : 16 Mayıs 2004 Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
Not : Burası çok sıcak.

Kafkas

Bazen sevincini üzüntünü bir dost gibi herşeyini paylaştığın insan bile yüz üstü bırakıyor. Bugüne kadar en zor kabullendiğim konu bu. Hayatta en yakınındaki insanla bile hiç derdini paylaşmayacaks

j_c_k

:D öLe ßi imKan oLsada diger taraftan maİL atSalar ne guzeL oLar yaw
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

merwejik

kimler sana dost yaklaşıyorda bu kalbin benden uzaklaşıyor...

jessie

yaaa okudumda çok karmaşık bi durum tam anlayamadım  :-[

*dgms*

sızce kadınn nıyee bayıldıııı saskınlıktan mıııı ???yoksa olum korkusundan mııııı hemm sıcakk fılannn kadını baya kotuu etmışşşş

gitarix_rap

inanmıyorum tesadüfeeee bakkkkkkkk yuhhhhhh
A Y A Ğ I N I Z I********D E N K*******A L I N

MustafALEX

mimesis

Musıcal Otopsi....................................................

MustafALEX

kör_bixici

öykü mükkembel  bana göre tesadüfün böylesi olmaz yani sen gel tam kocası ölmüş ona meil at bukadar olur eeeeeeeeeeeeeh  pez bunada pezzz artık ne diyeyim yani  yuhhhhhhhhhhhhhhh daha ne diyeyim :D :D :D :D :D :D :D

gamzoş

cok ilginç ama rastlantıda süpermiş yhaa :kurnaz ;D

∂υ∂υ

Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

ghettokillaz

kör_bixici

yok ya kadın bayılmamış :) kocasının yaqnına gitmiş bende okusam o an bende ölürüm düşünsenize ya böyle birşey oldugunu ne yaparsınız :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)