• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Kargaşa__Çek arabanı kek!

Başlatan emel, 24 Temmuz, 2006, 21:11:40 ÖS

« önceki - sonraki »

emel

Kes ne o tantanayla rapi beleşe ver Paha biçilemez rapçi ne haber? Müstakil ol o rezil çift katlar Destekçiniz atlar Haberin olsun  K O ……. rapin önde gideni O ne o? Rapin aslanı çöle geldi Türkiye çöl olmasın  ıhım ıhım Sabreden ol 20:06 CUL-DE-SAC etiketi basıyor zamanda ve PG 48 rap atlar Kafanı yorma sen mercimek anlar Fırına koyduk hadi Nerede ghetto?Noktayı boş ver virgülü koy sen Kaç yılı saydık bir günü bilsen Yine firar ettin hiphop cenazem Korsana cevab ver Burada ghetto

NAKARAT: Gaz ver Sorun olmaz Bas lan Gören olmaz Hızlı olsan da Bu piyasa şaşmaz Çek arabanı kek ( vınn vınn)
  Gaz ver Sorun olmaz Bas lan Gören olmaz Hızlı olsan da Bu piyasa şaşmaz Çek arabanı kek ( vınn vınn)

Doymadan olmaz Küsme be rapçi Dissle merhaba denmez Budur abi Dengini bulan bulur oo baby Okuduğun dergide tarzdır artık Bekle boş yere respect demenin amacı destek olsa kaç satar abi Bana bu piyasayı öğretme Osman Tek elemi alacan ? Al sana korsan Bas git yan çiz bas lan artist baba dümdüz git köşeyi döndü it Vur çek lan diyor havasına pandik Vurma lan köpek ısırrım Havanı yesinler çıldırdın ses detone oğlum desibele kızma kızım gaza mı geldin vın vın vınnn

HaFaSeM

beat lyric herşey çok süper :)

paylaşım içn saol

gamzoş

MustafALEX

2ncay

en sevdiğim şarkılardan bi tanesi bu
teşekkürler
Noktayı boşver virgülü koy sen

zenbet

Kes ne o tantanayla rapi beleşe ver Paha biçilemez rapçi ne haber? Müstakil ol o rezil çift katlar Destekçiniz atlar Haberin olsun K O ve de rapin önde gideni O ne o? Rapin aslanı çöle geldi Türkiye çöl olmasın ıhım ıhım Sabreden ol 20:06 CUL-DE-SAC etiketi basıyor zamanda ve PG 48 rap atlar Kafanı yorma sen mercimek anlar Fırına koyduk hadi Nerede ghetto?Noktayı boş ver virgülü koy sen Kaç yılı saydık bir günü bilsen Yine firar ettin hiphop cenazem Korsana cevap ver Burada ghetto

NAKARAT: Gaz ver Sorun olmaz Bas lan Gören olmaz Hızlı olsan da Bu piyasa şaşmaz Çek arabanı kek ( vınn vınn)
Gaz ver Sorun olmaz Bas lan Gören olmaz Hızlı olsan da Bu piyasa şaşmaz Çek arabanı kek ( vınn vınn)

durma bir el ver eline gözüne bulaştıran adama bir pergel bir de cetvel bak yeni bir gün dur ama bana yetişin parası peşin kırmızı meşin her fişi çekin ... oov hadi bana poz verin bildirin ben rapim kargaşa pek tekin korkmayın bize gelin sizin için durmasın müzik için susmasın rapçi kalfa

kır dallarını ve gör kanatlarımı susma rapçi ve de yaz kanıtlarımı icra ederim çin sanatlarını satışa geldik hadi nerede ghetto

sismis ... mistik parties bize tek tarif dinle ol arif sendeki istek yenecek biftek çek arabanı kek vınn vınn

Doymadan olmaz Küsme be rapçi Dissle merhaba denmez Budur abi Dengini bulan bulur ooley be Okuduğun dergide tarzdır orantı Bekle boş yere respect demenin amacı destek olsa kaç satar abi Bana bu piyasayı öğretme Osman Tek elemi alacan ?Al sana korsan

Bas git yan çiz bas lan artist baba dümdüz git köşeyi döndü it Vur çek lan diyor havasına pandik Vurma lan köpek ısırrım Havanı yesinler çıldırdın ses detone oğlum desibele kızma kızım gaza mı geldin vın vın vınnn

-----------
arkadaşlar internette bulunan sözler eksik baya eksik bölümleri dinleyerek yazmaya çalıştım 1-2 yerden emin değilim anlayabilen buyursun :D
Sen acını çek dur,tanıdığın her kul,şeklini alıyor o bölye bir dünya

HaFaSeM

bu şarkının TURA nın söLediği kısmı yok bende BULAMADIM ABİ YHAA:(:( VARSA LİNKİ VERİRMİSİNİZ