• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Rap Sizin İçin Ne İfade Ediyor? ve Neden Rap?

Başlatan cHeCkMaTe^, 26 Temmuz, 2006, 20:56:04 ÖS

« önceki - sonraki »

cHeCkMaTe^

Arkadaşlar Hepimiz İçin Rap Farklı Anlamlar Taşıyabilir Farklı Şeyler İfade Edebilir Farklı Düşünceler Oluşturabilir Peki Sizler İçin Neler İfade Ediyor ve Neden Rap Dinliyorsunuz?
aNTaKya uNDeRGrouND

emel

rap benim için bir sosyalite ve neden rap çünkü ruh halimi diğerleri tatmin etmiyor  :-\

cHeCkMaTe^

Alıntı yapılan: emel - 27 Temmuz, 2006, 07:28:01 ÖÖ
rap benim için bir sosyalite ve neden rap çünkü ruh halimi diğerleri tatmin etmiyor :-\

Aynen Katılyıorum Arkadaşım Üstelik Dinlediğimde Huzur Buluyorum Bir Nevi Bana İlaç Gibi geliyor Artık Rap
aNTaKya uNDeRGrouND

LasT_SoLd!éR

Rap yaraya tuz Yarama İlaç Derdime derman bu yüzden rap ;)

Emelin dedikleri işte yaf ne uzatıyom ki!! :)

cHeCkMaTe^

aNTaKya uNDeRGrouND

Aşkın

j_c_k

neden RAp çünkü farkLı
neden Rap Çünkü GizemLi..
Ve neden Rap.. Çünkü o ßir Müzik deiLdir sadece..
RAP sadece Müzik olarak algılanmamalı.. rap ßir yasam ßiçimi.. ßir felSefe yada ßir düşünCe Tarzıda olaßilir..
Rap Çünkü Kendimi Rap DinLerden Daha iyi hiSsediyorum  :)

...
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

sagoözge

rap benim hayatımın anlamı...rap we sagopa olmadn yaşayamazdım heralde. (l)...rap dinlerken çok mutlu oluorum..rahatlıorum...rape bi arkadaşım sayesinde başladım....iiki başlamışım..bırakmayıda hiç düşünmüom...ÖZENTİLERDEN DE NEFRET EDERİM.... : :bye

iLLeGaL

rap  arkadasımızın dedigi rap sadece müzik deildir
rap yaşam biçimidir
rap isyandır
haykırıştır
aşktır
gangstadır
rap herşeydir
kültürdür

darkGİRL_17

bikere dier müzik türleriyle kesinlikle  kıyaslanamaz!!
hayatın gerçeklerini tamamen yansıttığını düşünüorum we de..
bazı arkadaşlarında dediği gibi beni rap anlatıoo sadece we o tatmin edior..!
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

rapkick

rap bi müzik olarak dinlemiyorum
bazen duygusallasıorum
bazen hareketleniorum
bazen kendimi unutuorum
bazende kendimi buluyorum :D

cEzA_rapPer_foX

RAP

DoBRaLikda boL neFreT de yaRgılama da sorunu da sorunun cözümü de rAP de pek cok kez işleniR.Gerek sosyal konulardaki hassasiyeti gerekse yanLişlara statikoculara 21.yy da hükmDar kesilenlere en büyüK iSyan...Rapdeki bu açiksözlülüğü hic bir müzik türünde , hic bir kurum ya da kuruluşta , hicbir..... GÖREMEZsİn

GElelim disslere Zaman Zaman halk şairlerindeki taşlamalara(taş atmaktan gelir hani taşlarsin eliştirirsin,kritik) benzer Zaman Zaman da disslere dökülür kiRLi çamaşirlar...

KOnular da düşünceler de LiyRicler de beaTler de ÖZGÜN

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

rapgam17

rap_4_peace

sokakta aç yatan afrikadan ölen çocukları sawunup sosyeteliern son model arabayla gezmesip ordaki çocuklara 5 ykr bağış yapmayan burnu hawada olan inanlara heşeyin para olmasına isyan edebilen beni kavramı içinde açıklayabilen tek müzik türü
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

darkGİRL_17

Alıntı yapılan: rap_4_peace - 08 Ekim, 2007, 16:29:32 ÖS
sokakta aç yatan afrikadan ölen çocukları sawunup sosyeteliern son model arabayla gezmesip ordaki çocuklara 5 ykr bağış yapmayan burnu hawada olan inanlara heşeyin para olmasına isyan edebilen beni kavramı içinde açıklayabilen tek müzik türü
gzl bi yaklaşım buda :)
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

oki

SADECE HAYATA BAKIŞ AÇIMI RAPLE BİÇİMLENDİRİYORUM YANE BU DA SU DEMEK OLUYOR İÇİMDEKİ NEFRETİ İSYANI SÖZLERLE MÜZİKLE DİLE GETİRMEK...
Lan oğlum susma konuş yine olmamış haddini bil be çocuk mazini sil ve Orontezine alış bu sana ders olur haydi tıpış

Shexe

insan nefes almadan yaşayamazki...yaşam stilim....
Nur im stillen vermisse ich dich kein babe..
wilkommen mein welt Schatz...wilkommen Gleichgewicht....

gorkem

Nevo

Rap Beni Rahatlatıyor Huzur Veriyor
Dinledikçe Kendimi Buluyorum
Çoğu Zaman O Anki Halimi Anlattığını Düşünüyorum...
Kısacası Yaşam Tarzım

RapperBoy

Rap beni rahatlatıyo rap dinleyince sinirim boşalıyo hani olur ya sinirlenirsiniz bişeye biri gelir ufak bişey söyler oan patlarsınız ve rahatlarsınız ben rap dinleyince birine patlamış gibi rahatlıyorum işte ...