• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Evine Hırsız girse ne yaparsın ??

Başlatan cEzA_rapPer_foX, 30 Kasım, 2007, 19:18:09 ÖS

« önceki - sonraki »

Evine Hırsız girse ne yaparsın ??

Gizlice polisi ararim
5 (23.8%)
yatak odama cekip hırsızı ...... yaparim
10 (47.6%)
uyuyor numarasi yaparim
2 (9.5%)
kovalarim
2 (9.5%)
avazim cıktığı kadar bağiririm
2 (9.5%)

Toplam Oy Verenler: 21

cEzA_rapPer_foX

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

inan

yatak odasına çekme şıkını işaretledim ama yatak odasına gerek yok buldugum yerde işini görürüm :P :D :D

Predator

yatak odama cekip hırsızı ...... yaparim , işte bu şık en mantıklısı :D ama .......... burda kastedileni değilde düşündüğüm başka bişi var onu yaparım :D
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

cEzA_rapPer_foX

Arkadaşlar o malüm uygulamaya atıfta bulunuyor hani yasalara göre yatak odasina girerse hırsıza müdahaleniz sucsuzsunuz yoksa oturma odasinda herhangi bir müdahalede ev sahibi sucluymuş enterasan gercekten :D :D

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

Shexe

ya bizi ewe pao hırsız girio..ilkinde rüa sanıp görüp tekrar geri yattım(bayıltmıs beni :) dierinde balkonda yakalayıp bagırp cagırıp kacırdım en sonuncusundada kesici altlerle hazr bekliodum ama nolduysa girmekten wazgectiii...ama yakalasam önce bayıltır baglayıp ayıltıp yawas yawas her yerini kesrdim..kesameyi cooks swiomdaaaa :))))
Nur im stillen vermisse ich dich kein babe..
wilkommen mein welt Schatz...wilkommen Gleichgewicht....

cerkez33

bılgısayardan cektıgım bı kac rap cd sı var onlara dokunmasın canımı calıp gotursun ısterse :D

İhbaR Hattı

Ben metaL müziği sonuna kadR açaRdım sonuçta adam donuna yapaR kaçaRdı heRhaL  :D :D :D :D

KatLiaM

nim

avazım çıktığı kadar baırırdım ben sanırım başkasına gücüm yetmez çünkü :D
Yaklaş bana yanmassın!...Yansanda o senin içinde yangın
Şu an aklına düştüm,aklın yolu birdir dedim yürüdüm.

==nim mahlas lafzen==

prince_persia

ben bizzat bizim karakola götürürdüm,paslı kelepçemi takardım..ancak şu zamana kadar hiçbir hırsızın ağır cezaya müstelzim bir ceza yediğini görmedim..o yüzden en mantıklısı apartman çatısından aşağıya atmak..eğer bir soru sorulursa kovaladık çatıda kıstırınca kendini attı..yoksa öbür türlü hırsız değil, sen suçlu oluyorsun...  :sigara
KIYAMET GELSE ARTIK
İLERİ GİTTİ İNSANLIK...

kübra

telefonumu almasın da ne alırsa alsınn:)
ve sana merhaba selamsız konuk ve bana hoşça kal de dilim tutuk gitmem gerek yorgun argınım çok çok kırgınım

amele

walla oo  hırsız benım mıxerime.mıc e seskartıma dokunmasında naparsa yapsın  ;D saka tabı oo hırsız  bızım fakır haneye gırse ıı pıslıyı komaya sokarım