• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

İçseyir feat Raptor

Başlatan i-reyhan, 03 Ağustos, 2006, 23:00:17 ÖS

« önceki - sonraki »

i-reyhan

İçseyir le feat yapmışsınız çok güzel olmuş. Ayrıca kayıtlarda ki katkılarınız için de teşekkür ederiz. Ben pek rap dinlemezdim ama gerçekten çok güzel olmuş,umarım hepiniz dinleme fırsatı bulursunuz arkadaşlar ;)

İçseyir dinleyicileri adına.....

mrw

çok değişk bir parça.
güzel olmuş bence. rock ve rap iyi digiyo bir arada. başarılar

nuwanda

İndirmeyenler için; http://www.raptorap.com/mp3/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=28

Sözler:

Raptor
Bu yalancı yalnız adam , bu boş sokakta bir düş basar yarasına ,
Bir düş basar ama aynı , Dert kapıları sonuna kadar açık ona.
Bu yalancı yalnız adam , bu boş sokakta bir düş basar yarasına ,
Bir düş basar ama aynı , Dert kapıları sonuna kadar açık ona.
Ne geçmişi var nede ilerisi , Ne talihi var ne bir hayali. Ama olsun. Bir yürek taşıyor oda senin gibi. Bir yürek taşıyor oda senin gibi.

İçseyir ( Nuwanda )
Bir gündü bahardı belki ,
Bir güldü sana büyümüştü ,
Kopardım dalından uzattım sana doğru ,
Uzanan eller soldu.

Vazgeç dedim aşk olmadı ,
Sevgi dediğin iyi yalandı ,
Bir hıçkırık çözer mi herşeyi ,
Boğazımda düğümlenen tüm dertleri.

Sana doğru koşar şimdi ,
Bu yalancı yalnız adam ,
Geçtiği her boş sokakta ,
Bir düş basar yarasına.

ayrıca saolasın raptor :)

Raptor

İlgi gösteren herkese teşekkür ederiz.

Hemen bir not : Parçada rock vokal veren arkadaş nuwanda dır =)
ben tşkr ederim asıl. ağzına sağlık
Raptor / 2010

M.Jordan

::) çok güsel rockı pek sevmememe rağmen yani daha doğrusu The Cranberries dışında çok beğendim  ::) sözlerde çok güsel Burak abi zaten yine çok güsel söylemişÂ  ::) ikinizinde ağzınıza sağlık  :) teşekkür ederiz  :)

Predator

güzel parça olmuş ama sanki müzik çok war  ses pek anlaşılmıo gibi
Musical Otopsi / Antakya

www.myspace.com/musicalotopsi

j_c_k

ßence Rockla ßir arada yapıLması guzeL ama o rock grußu o kadar iyi ßi grup degiL.. raptoRdan sonrasını dinLemeK iStemedim
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

nuwanda

gruba mal etmeyelim vokal kötü

emel

bence gayet güsel bir şarkı biraz sert yorumlar almış ama rock söylemek öyle kolay birşey değil ağzınıza sağlık

nuwanda

Alıntı yapılan: emel - 06 Ağustos, 2006, 11:33:04 ÖÖ
bence gayet güsel bir şarkı biraz sert yorumlar almış ama rock söylemek öyle kolay birşey değil ağzınıza sağlık

teşekkürler :)

i-reyhan

pardon arkadaşlar yorumu eleştiriyorsunuz ama raptorla birlikte yorumlayan grup br R&B yada pop grubu değil ytapılan müzik tarzı ROCK bence çok güzel olmuş,ben rap dinlemem ama bu feat çok hoşuma gittiği için dinlemeye başladım ::) benc3e gereksiz yorum yapmış çok güzel olmuş,raptorada içseyirede bundan sonraki müzikal yaşamlarında başarılar ;)

j_c_k

ne demek gerekSiz yorum. ¿!? RAPTOR' un sitesindeyim diye.. her yaptıgını alkıslamak mı gerekiyor.. tamam burak aßimdir Sewerim sayarım.. ama benim hoSuma gitmedi. burak deil zaten rock grubunun performansı hosuma gitmedi..  hosuma gitmeyen seyi eleştirme hakkım var.. burası sonucta balım cicim yeri deiL. herkes Raptorun hatrına iyi olmus derSe zaten bi yere varıLmaz. kötü yönlerinide vurgulamak gerekiyor.. yapılan emege sonsuz saygım var.. sadece ßen tutmadım bu kadar..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]