• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Bi Kalem Olsun'un full versiyonu çıktı. Download bölümünden ulaşabilirsiniz.

Ana Menü

Site Hakkında Yetkililer!

Başlatan DjMaNyAq, 12 Nisan, 2007, 11:45:43 ÖÖ

« önceki - sonraki »

DjMaNyAq

Yetkili Arkadaşlardan Ricam.. Daha Fazla Katagori Açılmasi Örn Aşk & sevgi şiirler Gibi Şeyler

cEzA_rapPer_foX

Arkadaşim burasi rap sitesi ne işi var aşk sevgi vs'nin burada acıldı da ne oldu Farklı Şeylerde olanlar ortada.Ayrıca bu sevgi aşk sohbet vs pek cok sitede sadece bu aradıkların var eger aradıkların onlarsa yanlış yerdesin sen.

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

j_c_k

:)

Bana Göre Yetkililerin Yanlış Tutumu Sonucunda Site Birçok Üyesini Kaybetmiştir...
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

mrw

Alıntı yapılan: j_c_k - 05 Ekim, 2007, 17:18:16 ÖS

Bana Göre Yetkililerin Yanlış Tutumu Sonucunda Site Birçok Üyesini Kaybetmiştir...

valla bence çok çok iyi oldu ellerinize sağlık :D

cEzA_rapPer_foX

Alıntı yapılan: j_c_k - 05 Ekim, 2007, 17:18:16 ÖS

BU Yetkililer kimler ? soru şikayetler için ayrı genel bi bölüm acılsa(pekcok sitede oldugu gibi) Bunlar Kİm bilelim öğrenelim

bi temennii

CEZA>> COk biLİnmiYenLi bi RaPsTAR
cok da duygusal Her rapi herkesi SaRAR
ooOooo akıllara zaRAR

rap_4_peace

bence farklı şeyler bölümünün kapatılması hem iy ioldu hem kötü . herkes tartışıyordu bu kapatılmasının iyi tarafı kurunun yanında yaşlarda yandı bu da kötü tarafı. başkasını eleştirmeden önce kendimize baksak daha iyi olacak sanırım. biz orda iyi anlaşmayı başarsaydık böle 1 ceza olmaycakdı. özür dilesek geri açılır mı aceba?
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

İhbaR Hattı

vaLLa açıkcası buRda aşk gibi şeyLeRin oLmaması daha da iyi ki zaten buRaya Rap için geLiyosanız aşk şiRleRinnin ne işi vaR giT MC KaRamsaR'ın sitesine oRda boL boL vaR emin oL yani =) BuRayı eğeR diğeR RapçiLeRin sohbet fanLaRına benzetmek istiyosanız o ayRı tabi :D:D (umaRım sözLeRim anLaşıLmıştıR ;))