• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

KNOCK_OUT -- SeS KonTroL 1-2

Başlatan rap_4_peace, 18 Eylül, 2007, 10:37:02 ÖÖ

« önceki - sonraki »

rap_4_peace

GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

darkGİRL_17

paylaşım için saol özgürr! video bi manyak zaten :) süper sağlam parça ;)
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

MustafALEX

Nepthıs

Selamun Aleyküm Abilerim Akranlarım ve Tüm Kardeslerim ilk duyu--uma 10 ve ilk kaydima 5 yil oldu ve halen ilk gundeki istahimla bu melete saldirip duruyorum durmaksizin. rakamlardan da anlasilacagi gibi albumu 5 - 5 ayirarak farkli iki album havasindada dinleyebilirsiniz ki bu daha part1. yani ses kontrol 1-2 arkasi yarinli albumlerden deka serilerinden hatirlarsiniz. yine orontez ama tek fark solo olarak ortaya koydugum bir emek. emek diyorum cunku halen underground rap le ugrasan kardeslerimin ses kalitesinde deil %100 olarak. bu tarzda bi aciklama yapmamin nedeni ise kayitlarimizin kotu oldugu hakkinda aldigimiz elestriler. rapi rap oldugu için dinleyenler eminim bu albumden ciddi boyutta hazlar alacaklardir. tek ricam simdilik bizi sesi biraz acarak dinlemeye devam edin. full kalite donecegimiz gunler yakindir. Allah' a emanet... Knock Out Orontez Yeralti Rap & Hiphop Antakya

Knock Out

rap_4_peace

önemli değil arkadaşlar asıl teşekkürler k.o ya benim yapdıım onun yapdıının yanında 1 hiç kalır. saygılar
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

Teori

yERİN eN aLTINDA nOYKOT çOK dEHSET k.O nUN sPCESİNDE vAR
No Exit...!!!

whtshppnd?!

ya benim kardes pek bir meraklı..onun sayesinde bu parcayla  Knock Out'u(dolayısıyla orontez'i) tanıdım..gercektende tebrii hakeden eğlenceli bir parca olmuş..ve son zamnlarda hitlerim arasında:)başarılarının devamını diliyorum!
((ayrıca bircok sitede Orontez başlığı altında K-O u  raper genclere tanıtmaya çalışıyoruz..aldığımız tepkiler cok iyi..başarılar!
eksik buluyor musun hiç göremediğin yerlerini?
buluyorum ben
“nasılsın” diyorlar mesela
“iyidir” diyorum “ne olsun,aynı”
sonra diyorum ki kendime
“ben istenmiyor olmakla ilgiliyim”

zukulujunk

ﻉяDﻉM*® ๘۩G∂Ł∂†∂ک∂я∂ч ک.k.๘۩

RapcoLiq

s£s KontroL  1 2 nasI qeLİyo yazdIqIn h£r $arkI kuLaqI deLİyo K.0000  ßİtanesİn h£LaL ßre k£n£.. .. . . . .

ekin_orontez

abi k-o nun ötesi yokki ztn yhanee warmı ötesi;)
k-o yerin altı amacı farklı;)!!!