• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Onun Adı PİERRE VAN HOOİJDONK

Başlatan j_c_k, 04 Eylül, 2007, 13:57:47 ÖS

« önceki - sonraki »

j_c_k

ßilmiyorum Görüşlerim Ne kadar Kişinin Aklına Yatar.. Ama ßenim Türkiye Ligini İzledigim Günden İtibaren Türkiyede v.Hooijdonktan daha iyi bir Forvet Görmedim yabancı bazında.. Gelişine CoOk ama CoOk sevinmiştim.. Gidişine CoOk üzüldüm.. iŞte v.Hooijdonk un FenerbahCe de Attıgı ßirßirinden güzel GoLLer...

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=-PZfDZolyr4&mode=related&search=[/youtube]

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=zatLTMglYac[/youtube]

ßu adamı Seviyorum..  ;) çünkü adam gibi adam..
[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

darkGİRL_17

her ne kadar fb li olmasamda emeğe saygı :) paylaşım için tşkler
RaP FOReVER!!!
ऐ๑..bAk yine başa döndü bu dünya yıne sona sardı aynı kaset bıktım!!

Bir hüzündür aldı yine yüreğimi, Gözlerim doldu ağladım zamansız.. Çıkmıyor aklımdan gözlerin! Sevgi doluydu, m

MustafALEX

Fenerbahçe'ye gelen süphesiz en ii yabancılardan biri.bnm Alex'ten cok sevdiğim bi oyuncuydu.sahada tam bi yönetmen.genç oyuncularmız ondan cok sey ögrendiler.Ne Beckham ne Ronaldinho bence dünyada en ii frikik kullanan oyuncu.Aldıgı parayı sonuna kadar hakedio.Bende gidişine cok üzülmüştüm.hatta izlediiğim bi klipte gözlerim bile dolmustu...

bu arada paylasım için saol..

∂υ∂υ

Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

j_c_k

[rüzgar.. aşkımı kucağına alsa.. dağları tepeleri aşsa.. saçlarına ulaşsa..]

śάỵġı

[  j ċ к  ]

rap_4_peace

ewed hooijdonk bence fenerbahçeye gelebilecek en iyi oyuncu 1 daha eşi benzeri zor gelir diye düşünüyorum r.carlosta çok iyi fakat hooijdonk kadar başarılı 1 grafik çizeceğine inanmıyorum. sahada da pisliği yoqdu. transfer olduğu 1 klüple galatasrayımın maçı wardı we ortasahadan mondragona 1 gol atmıştı we o golden sonra hiç sewinç göstersi yapmadı. maçtan sonrada yapdıı açıklamada sewinç göstersi yapmadım çnk bu galatasaray ve fenerbahçe taraftarı arasındaki geginliği artırır demişti. onu gerçekden çok sewiyorum
GERÇEKCİ OLUN--- İMKANSIZI İSTEYİN

Ernesto CHE* Guevara

demet

slm millet yaa bu sayfaya ilk defa giriorum ama ne kadar güzel bişi hem fenerliler war hemde rap sewerler hepinizi kocaman mjkx