• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

Sİzce Böylemidir?

Başlatan DjMaNyAq, 17 Nisan, 2007, 16:08:37 ÖS

« önceki - sonraki »

DjMaNyAq

Tabiki Bu Sözler Aşk Ve Sevgi Hakkındadir.. tamamen Kendim yazdim :D DjMaNyAq Sorun öncelikle bayanLara..
Kızla Erkek Sever ÇıkarLar Ama Kimsenin Haberi Olmaz.. Ve Sadece kızın samimi bi Arkadaşinin Haberi Olur.. Kızda O Çocuğa Baka baka AŞık Olur Sizce Öylemidir..Buda Başka..1 kızla Erkek Normal ArkadaşLık YaparLar samimi bi Şekilde Sırlar Paylaşılır Kızla Erkek Birbirine AŞık Olur Böylemidir. . Ba$ima Gelen Şeyler. NormaLdir. SizinLe PaylaŞayim Dedim...
Ve Burda bi Soru Var Sırdaşiniz Yani Kız arkadaşiniz Sevdiğiniz Çocuğa AŞık Olsa Napardiniz 
erkekler İçinde Erkek Arkadaşiniz Kardeşiniz Diyebileceğiniz insan Sevdiğiniz Kıza aşık Olsa Napardiniz ?

MustafALEX

valla kardeş öyle bir durum olmadan cevap veremem ama diecegim benim kardeşim dediğim adamların karsısına kız arkadasım cırılçıplak bırakırım gözüm arkadamda kalmaz ;)

∂υ∂υ

aykujuk wala snn bu yaşadıklarına en yakından şahit olanlardanım ama bu gibi durumlarda ilk önce kız arkadaşına sormalıydın tek bi kelime sadece Eminmisin ? gelecek cevaba göre hareket etmeliydin böyle durumlara izin verilmemeli eminim ben kardeşin dedğin adamla  ilerlicem diyorsa kız..Herkes kendi yoluna dersin acısı 3 gün sürer  ;)
Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

DjMaNyAq

DUygu Ben Onu sevmemiştim Sadece Arkadaşim Dediğim insandan Bi Alacağim vardi .. Ve Canini Acitmam gerekiyordu Bunuda Yaptim.. Artik Kimse yok Gözümde Tek Gezerim Kafami Rahat bırakirim Kİmseyi Sevmem Kalbimide Rahat bırakırım

∂υ∂υ

Hayat işte bu dedirten gülüşün var senin.İçimi ısıtan gözlerin..

kör_bixici