• Raptor & Orontez Underground Rap | Antakya (Forum) forumuna hoşgeldiniz.

Haberler:

Raptor ve Musical Otopsi'den Tırmanmaya Devam adlı şarkı siteye eklenmiştir.

Ana Menü

P-fox__Vurun!

Başlatan emel, 24 Temmuz, 2006, 21:20:39 ÖS

« önceki - sonraki »

emel

( part-1 )

Kendini korku tünelinde hisset başaransa kendi korkusunu yenecek güzellikler arama göremeyecek baktığı ışığa.Yürüyerek kör basamaklardan tutulan elleri çekilen insanmı, yavaş olan beyinlerde yanan yoksa tekgözlü burjuvamı.Bir adım atarak kurtulan sonraları kafalarında dolanan binbir düşünceyi anlatmak ne mümkün acımasız kullar, itlik bahsini bitiren şebekeye açılan yolları keşfeden insanlar,konu gidilen yolda alçalan bedeni taşıyan ruhlar...

Gören gözler kör olacak  baktığı her parlak ışığa, küflenen düşünceyi barındırır inilen her yamacın karşındaki arena, hatırı istila edilen bir beşeri dünya,acıyla vuranlan balyozun sesiyle yankı kulağında.
Yine Bir kurşun gelebilir arkandan yüzüne kirli sis perdesi inecek sinsi kalpleri konuşturan rapimi saldım,bakışlarında hiç mana görmediğim yo veakler, sonsuza ne zaman varırım görüşünde olan benmiydim acaba...

( Nakarat )

Vurun vurun vurun körelen gözlere.
Durun durun durun yeni nesillere.
Dünyamı düzeniyle yeniden  kurun
Korkuyu salansa bak tek hece...

( part-2 )

Yasaminda sakli olan Kaderin önùne gecebilecek insanlar,doganin bitkin dùşmùş elinde kalan bir avuç toprağı göremeyecek.Hayatindan memnun olan bile olabilecek isyankar, esareti altinda ezilip kendini boslukta birakanlar, çözüm değil geçmişi aramak her seferinde acıyla burun buruna gelen ölümün mücadelesini tanımak bile insana yetecek, her seferinde bitecek tehlikeyi tahmin edecek gözler kırpar çıkan olayların ters gidişatı işte burda kopar..

Yaşanmakta olan her saniyenin değerini bilen warmıdır,her sonsuz boşlukta gezenin çekilecek şartsız her değeri,her bedeli olsun görünen kör dublör yakın temas geçmişte,bilinmeyene bir yolculukta suskun keşişte.Gönlüme dayanan kaçacak elime  her vurduğumda gönül hiç durmayacak kalbinin atışlarını vurgulayan çarpışları görecek mahkumsun, dudaklarımdan dökülen bir heceye söz verdim sus, güneşin doğumundaki an suskunsa batımda olan olmuş...

( Nakarat )

Vurun vurun vurun körelen gözlere.
Durun durun durun yeni nesillere.
Dünyamı düzeniyle yeniden  kurun
Korkuyu salansa bak tek hece...

Lyric : P-Fox
Yıl   : 2004